Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Mercedes-Benz B-Class W246 arrive?

    • 2000
    • 2011
    • 2015
    • 2018
    Show answer

    Answer: 2011. The Mercedes-Benz B-Class W246 arrived in 2011 and was built until 2018.

    Read more: Mercedes-Benz B-Class W246

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Audi S6 (C5)
    • Plymouth Road Runner III
    Show answer

    Answer: Audi S6 (C5). Audi S6 (C5): up to 250 kW (340 PS). Plymouth Road Runner III: up to 190 kW (258 PS).

    Read more: Audi S6 (C5) · Plymouth Road Runner III

  3. 3/10. Where does the Chevrolet El Camino come from?

    • United States
    • United Arab Emirates
    • South Korea
    • China
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet El Camino comes from United States.

    Read more: Chevrolet El Camino V

  4. 4/10. Which one came first?

    • Chevrolet C/K I
    • SEAT Ateca KH7
    Show answer

    Answer: Chevrolet C/K I. Chevrolet C/K I: arrived in 1960. SEAT Ateca KH7: arrived in 2016.

    Read more: Chevrolet C/K I · SEAT Ateca KH7

  5. 5/10. In which year did the Audi A4 B8 arrive?

    • 1999
    • 2004
    • 2007
    • 2018
    Show answer

    Answer: 2007. The Audi A4 B8 arrived in 2007 and was built until 2015.

    Read more: Audi A4 B8

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Toyota Aygo AB70
    • Roewe 950
    Show answer

    Answer: Roewe 950. Toyota Aygo AB70: up to 85 kW (116 PS). Roewe 950: up to 190 kW (258 PS).

    Read more: Toyota Aygo AB70 · Roewe 950

  7. 7/10. Where does the Toyota Avalon come from?

    • Spain
    • Romania
    • Ukraine
    • Japan
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Avalon comes from Japan.

    Read more: Toyota Avalon MCX10

  8. 8/10. Which one came first?

    • Mercedes-Benz 600 W100 (SWB)
    • Hyundai i10 PA
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz 600 W100 (SWB). Mercedes-Benz 600 W100 (SWB): arrived in 1963. Hyundai i10 PA: arrived in 2007.

    Read more: Mercedes-Benz 600 W100 (SWB) · Hyundai i10 PA

  9. 9/10. In which year did the Lexus GX II (URJ150) arrive?

    • 2004
    • 2007
    • 2009
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2009. The Lexus GX II (URJ150) arrived in 2009 and was built until 2023.

    Read more: Lexus GX II (URJ150)

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Jaguar XF X250
    • Lamborghini 350 GT I
    Show answer

    Answer: Jaguar XF X250. Jaguar XF X250: up to 405 kW (551 PS). Lamborghini 350 GT I: up to 206 kW (280 PS).

    Read more: Jaguar XF X250 · Lamborghini 350 GT I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands