Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Ford Gran Torino arrive?

    • 1967
    • 1972
    • 1974
    • 1977
    Show answer

    Answer: 1972. The Ford Gran Torino arrived in 1972 and was built until 1976.

    Read more: Ford Gran Torino

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari F12berlinetta
    • Honda Odyssey RL6
    Show answer

    Answer: Ferrari F12berlinetta. Ferrari F12berlinetta: up to 574 kW (780 PS). Honda Odyssey RL6: up to 209 kW (284 PS).

    Read more: Ferrari F12berlinetta · Honda Odyssey RL6

  3. 3/10. Where does the Dodge Challenger T/A come from?

    • United States
    • Mexico
    • Italy
    • Malaysia
    Show answer

    Answer: United States. The Dodge Challenger T/A comes from United States.

    Read more: Dodge Challenger T/A I

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ford Taurus V
    • Maserati Shamal AM339
    Show answer

    Answer: Maserati Shamal AM339. Ford Taurus V: arrived in 2007. Maserati Shamal AM339: arrived in 1990.

    Read more: Ford Taurus V · Maserati Shamal AM339

  5. 5/10. In which year did the Renault Clio I arrive?

    • 1981
    • 1990
    • 1994
    • 1997
    Show answer

    Answer: 1990. The Renault Clio I arrived in 1990 and was built until 1999.

    Read more: Renault Clio I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Cadillac de Ville
    • Audi 80 (F103)
    Show answer

    Answer: Cadillac de Ville. Cadillac de Ville: up to 242 kW (329 PS). Audi 80 (F103): up to 59 kW (80 PS).

    Read more: Cadillac de Ville · Audi 80 (F103)

  7. 7/10. Where does the Lamborghini Gallardo come from?

    • Mexico
    • Italy
    • Netherlands
    • Vietnam
    Show answer

    Answer: Italy. The Lamborghini Gallardo comes from Italy.

    Read more: Lamborghini Gallardo

  8. 8/10. Which one came first?

    • Scion xB XP30
    • Audi Q4 e-tron I
    Show answer

    Answer: Scion xB XP30. Scion xB XP30: arrived in 2003. Audi Q4 e-tron I: arrived in 2021.

    Read more: Scion xB XP30 · Audi Q4 e-tron I

  9. 9/10. In which year did the Genesis GV80 JX1 arrive?

    • 2015
    • 2017
    • 2020
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2020. The Genesis GV80 JX1 arrived in 2020 and is still in production.

    Read more: Genesis GV80 JX1

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • SsangYong Rexton W
    • Ferrari 365 California
    Show answer

    Answer: Ferrari 365 California. SsangYong Rexton W: up to 137 kW (186 PS). Ferrari 365 California: up to 235 kW (320 PS).

    Read more: SsangYong Rexton W · Ferrari 365 California

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands