Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Matra Bagheera I arrive?

    • 1963
    • 1966
    • 1973
    • 1978
    Show answer

    Answer: 1973. The Matra Bagheera I arrived in 1973 and was built until 1980.

    Read more: Matra Bagheera I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mazda 323 BJ
    • Lotus Elan +2 I
    Show answer

    Answer: Mazda 323 BJ. Mazda 323 BJ: up to 130 kW (177 PS). Lotus Elan +2 I: up to 94 kW (128 PS).

    Read more: Mazda 323 BJ · Lotus Elan +2 I

  3. 3/10. Where does the Peugeot 207 come from?

    • Italy
    • China
    • France
    • Iran
    Show answer

    Answer: France. The Peugeot 207 comes from France.

    Read more: Peugeot 207 A7

  4. 4/10. Which one came first?

    • Innocenti Mini 90/120
    • Mini Hatch F66/J01
    Show answer

    Answer: Innocenti Mini 90/120. Innocenti Mini 90/120: arrived in 1974. Mini Hatch F66/J01: arrived in 2024.

    Read more: Innocenti Mini 90/120 · Mini Hatch F66/J01

  5. 5/10. In which year did the Opel Corsa C arrive?

    • 1994
    • 1998
    • 2000
    • 2011
    Show answer

    Answer: 2000. The Opel Corsa C arrived in 2000 and was built until 2006.

    Read more: Opel Corsa C

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Volkswagen Lupo 6X
    • Oldsmobile Hurst/Olds 4-4-2
    Show answer

    Answer: Oldsmobile Hurst/Olds 4-4-2. Volkswagen Lupo 6X: up to 92 kW (125 PS). Oldsmobile Hurst/Olds 4-4-2: up to 291 kW (396 PS).

    Read more: Volkswagen Lupo 6X · Oldsmobile Hurst/Olds 4-4-2

  7. 7/10. Where does the Dodge Dart come from?

    • United States
    • Spain
    • Turkey
    • China
    Show answer

    Answer: United States. The Dodge Dart comes from United States.

    Read more: Dodge Dart V

  8. 8/10. Which one came first?

    • Bentley Continental GT I
    • Ferrari 330 GTC / GTS
    Show answer

    Answer: Ferrari 330 GTC / GTS. Bentley Continental GT I: arrived in 2003. Ferrari 330 GTC / GTS: arrived in 1966.

    Read more: Bentley Continental GT I · Ferrari 330 GTC / GTS

  9. 9/10. In which year did the Audi TT Coupe III arrive?

    • 2005
    • 2007
    • 2014
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2014. The Audi TT Coupe III arrived in 2014 and was built until 2023.

    Read more: Audi TT Coupe III

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Nissan Patrol Y60
    • Honda Odyssey RL3
    Show answer

    Answer: Honda Odyssey RL3. Nissan Patrol Y60: up to 135 kW (184 PS). Honda Odyssey RL3: up to 190 kW (258 PS).

    Read more: Nissan Patrol Y60 · Honda Odyssey RL3

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands