Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Rolls-Royce Phantom I arrive?

    • 1916
    • 1919
    • 1925
    • 1936
    Show answer

    Answer: 1925. The Rolls-Royce Phantom I arrived in 1925 and was built until 1931.

    Read more: Rolls-Royce Phantom I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • GMC Yukon Denali K2UG
    • Holden Monaro HK/HT/HG
    Show answer

    Answer: GMC Yukon Denali K2UG. GMC Yukon Denali K2UG: up to 313 kW (426 PS). Holden Monaro HK/HT/HG: up to 224 kW (305 PS).

    Read more: GMC Yukon Denali K2UG · Holden Monaro HK/HT/HG

  3. 3/10. Where does the Aston Martin Vantage come from?

    • Ukraine
    • Vietnam
    • United Kingdom
    • Sweden
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Aston Martin Vantage comes from United Kingdom.

    Read more: Aston Martin Vantage II

  4. 4/10. Which one came first?

    • Audi A8 D4
    • Ford Gran Torino
    Show answer

    Answer: Ford Gran Torino. Audi A8 D4: arrived in 2009. Ford Gran Torino: arrived in 1972.

    Read more: Audi A8 D4 · Ford Gran Torino

  5. 5/10. In which year did the Porsche 911 993 arrive?

    • 1984
    • 1994
    • 2002
    • 2004
    Show answer

    Answer: 1994. The Porsche 911 993 arrived in 1994 and was built until 1998.

    Read more: Porsche 911 993

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Pagani Huayra I
    • Honda Pilot I
    Show answer

    Answer: Pagani Huayra I. Pagani Huayra I: up to 625 kW (850 PS). Honda Pilot I: up to 190 kW (258 PS).

    Read more: Pagani Huayra I · Honda Pilot I

  7. 7/10. Where does the Fiat Panda come from?

    • Turkey
    • Taiwan
    • United Arab Emirates
    • Italy
    Show answer

    Answer: Italy. The Fiat Panda comes from Italy.

    Read more: Fiat Panda III

  8. 8/10. Which one came first?

    • SEAT Toledo 1L
    • Jaguar XJ X351
    Show answer

    Answer: SEAT Toledo 1L. SEAT Toledo 1L: arrived in 1991. Jaguar XJ X351: arrived in 2009.

    Read more: SEAT Toledo 1L · Jaguar XJ X351

  9. 9/10. In which year did the Buick Regal V arrive?

    • 1997
    • 2000
    • 2008
    • 2020
    Show answer

    Answer: 2008. The Buick Regal V arrived in 2008 and was built until 2017.

    Read more: Buick Regal V

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Volvo XC60 I
    • Ford Ranchero II
    Show answer

    Answer: Volvo XC60 I. Volvo XC60 I: up to 242 kW (329 PS). Ford Ranchero II: up to 149 kW (203 PS).

    Read more: Volvo XC60 I · Ford Ranchero II

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands