Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Ferrari 166 Inter I arrive?

    • 1940
    • 1942
    • 1948
    • 1950
    Show answer

    Answer: 1948. The Ferrari 166 Inter I arrived in 1948 and was built until 1950.

    Read more: Ferrari 166 Inter I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mazda Premacy CW / Mazda5
    • Ferrari 365 GT4 2+2
    Show answer

    Answer: Ferrari 365 GT4 2+2. Mazda Premacy CW / Mazda5: up to 117 kW (159 PS). Ferrari 365 GT4 2+2: up to 250 kW (340 PS).

    Read more: Mazda Premacy CW / Mazda5 · Ferrari 365 GT4 2+2

  3. 3/10. Where does the Nissan Navara come from?

    • Japan
    • Germany
    • United States
    • Australia
    Show answer

    Answer: Japan. The Nissan Navara comes from Japan.

    Read more: Nissan Navara D40 D40

  4. 4/10. Which one came first?

    • Toyota Hilux AN110/AN120/AN130
    • Chevrolet Onix II
    Show answer

    Answer: Toyota Hilux AN110/AN120/AN130. Toyota Hilux AN110/AN120/AN130: arrived in 2015. Chevrolet Onix II: arrived in 2019.

    Read more: Toyota Hilux AN110/AN120/AN130 · Chevrolet Onix II

  5. 5/10. In which year did the Ferrari 250 GT Cabriolet Series II arrive?

    • 1951
    • 1955
    • 1959
    • 1964
    Show answer

    Answer: 1959. The Ferrari 250 GT Cabriolet Series II arrived in 1959 and was built until 1962.

    Read more: Ferrari 250 GT Cabriolet Series II

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Plymouth Barracuda II
    • Plymouth Road Runner II
    Show answer

    Answer: Plymouth Barracuda II. Plymouth Barracuda II: up to 283 kW (385 PS). Plymouth Road Runner II: up to 224 kW (305 PS).

    Read more: Plymouth Barracuda II · Plymouth Road Runner II

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Impala come from?

    • Uzbekistan
    • Turkey
    • United States
    • United Arab Emirates
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Impala comes from United States.

    Read more: Chevrolet Impala I

  8. 8/10. Which one came first?

    • Toyota Sienna XL30
    • Volkswagen Golf Mk5
    Show answer

    Answer: Volkswagen Golf Mk5. Toyota Sienna XL30: arrived in 2010. Volkswagen Golf Mk5: arrived in 2003.

    Read more: Toyota Sienna XL30 · Volkswagen Golf Mk5

  9. 9/10. In which year did the Ford Focus IV arrive?

    • 2008
    • 2015
    • 2018
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2018. The Ford Focus IV arrived in 2018 and was built until 2025.

    Read more: Ford Focus IV

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Aston Martin V8 Zagato I
    • Acura TSX Sport Wagon
    Show answer

    Answer: Aston Martin V8 Zagato I. Aston Martin V8 Zagato I: up to 321 kW (436 PS). Acura TSX Sport Wagon: up to 150 kW (204 PS).

    Read more: Aston Martin V8 Zagato I · Acura TSX Sport Wagon

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands