Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Mercury Marquis IV arrive?

    • 1976
    • 1983
    • 1989
    • 1994
    Show answer

    Answer: 1983. The Mercury Marquis IV arrived in 1983 and was built until 1986.

    Read more: Mercury Marquis IV

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Corvette C7
    • Lotus Elite (Type 14) I
    Show answer

    Answer: Chevrolet Corvette C7. Chevrolet Corvette C7: up to 563 kW (765 PS). Lotus Elite (Type 14) I: up to 63 kW (86 PS).

    Read more: Chevrolet Corvette C7 · Lotus Elite (Type 14) I

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Tahoe come from?

    • China
    • Australia
    • United States
    • United Kingdom
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Tahoe comes from United States.

    Read more: Chevrolet Tahoe GMT900

  4. 4/10. Which one came first?

    • Dodge Challenger SRT Demon 170
    • Fiat Punto Evo / Punto (199)
    Show answer

    Answer: Fiat Punto Evo / Punto (199). Dodge Challenger SRT Demon 170: arrived in 2023. Fiat Punto Evo / Punto (199): arrived in 2009.

    Read more: Dodge Challenger SRT Demon 170 · Fiat Punto Evo / Punto (199)

  5. 5/10. In which year did the Aston Martin Virage (2011) I arrive?

    • 2000
    • 2009
    • 2011
    • 2022
    Show answer

    Answer: 2011. The Aston Martin Virage (2011) I arrived in 2011 and was built until 2012.

    Read more: Aston Martin Virage (2011) I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Nissan Skyline V35
    • Mazda 323 BA
    Show answer

    Answer: Nissan Skyline V35. Nissan Skyline V35: up to 206 kW (280 PS). Mazda 323 BA: up to 69 kW (94 PS).

    Read more: Nissan Skyline V35 · Mazda 323 BA

  7. 7/10. Where does the Honda Civic Type R come from?

    • Croatia
    • Australia
    • Sweden
    • Japan
    Show answer

    Answer: Japan. The Honda Civic Type R comes from Japan.

    Read more: Honda Civic Type R FK8

  8. 8/10. Which one came first?

    • Alfa Romeo 156 (932)
    • Toyota Camry XV50
    Show answer

    Answer: Alfa Romeo 156 (932). Alfa Romeo 156 (932): arrived in 1996. Toyota Camry XV50: arrived in 2011.

    Read more: Alfa Romeo 156 (932) · Toyota Camry XV50

  9. 9/10. In which year did the Subaru Forester SG arrive?

    • 1990
    • 2002
    • 2009
    • 2011
    Show answer

    Answer: 2002. The Subaru Forester SG arrived in 2002 and was built until 2008.

    Read more: Subaru Forester SG

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • NSU Ro 80 I
    • Renault Twingo I
    Show answer

    Answer: NSU Ro 80 I. NSU Ro 80 I: up to 85 kW (116 PS). Renault Twingo I: up to 44 kW (60 PS).

    Read more: NSU Ro 80 I · Renault Twingo I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands