Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Ford Fairlane IV arrive?

    • 1955
    • 1960
    • 1962
    • 1967
    Show answer

    Answer: 1962. The Ford Fairlane IV arrived in 1962 and was built until 1965.

    Read more: Ford Fairlane IV

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Maserati Grecale M182
    • Ferrari GTC4Lusso F151M
    Show answer

    Answer: Ferrari GTC4Lusso F151M. Maserati Grecale M182: up to 410 kW (557 PS). Ferrari GTC4Lusso F151M: up to 507 kW (689 PS).

    Read more: Maserati Grecale M182 · Ferrari GTC4Lusso F151M

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Caprice come from?

    • India
    • United States
    • China
    • France
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Caprice comes from United States.

    Read more: Chevrolet Caprice I

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ferrari 308 Quattrovalvole
    • Audi A4 B5
    Show answer

    Answer: Ferrari 308 Quattrovalvole. Ferrari 308 Quattrovalvole: arrived in 1982. Audi A4 B5: arrived in 1994.

    Read more: Ferrari 308 Quattrovalvole · Audi A4 B5

  5. 5/10. In which year did the Mazda BT-50 II arrive?

    • 2003
    • 2006
    • 2011
    • 2017
    Show answer

    Answer: 2011. The Mazda BT-50 II arrived in 2011 and was built until 2020.

    Read more: Mazda BT-50 II

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Falcon XR GT
    • Toyota Tundra XK30
    Show answer

    Answer: Toyota Tundra XK30. Ford Falcon XR GT: up to 168 kW (228 PS). Toyota Tundra XK30: up to 210 kW (286 PS).

    Read more: Ford Falcon XR GT · Toyota Tundra XK30

  7. 7/10. Where does the Volkswagen Touran come from?

    • Spain
    • Germany
    • China
    • Mexico
    Show answer

    Answer: Germany. The Volkswagen Touran comes from Germany.

    Read more: Volkswagen Touran II

  8. 8/10. Which one came first?

    • BYD Seal EK
    • Volkswagen Passat B2
    Show answer

    Answer: Volkswagen Passat B2. BYD Seal EK: arrived in 2022. Volkswagen Passat B2: arrived in 1980.

    Read more: BYD Seal EK · Volkswagen Passat B2

  9. 9/10. In which year did the BMW X5 F15 arrive?

    • 2007
    • 2011
    • 2013
    • 2017
    Show answer

    Answer: 2013. The BMW X5 F15 arrived in 2013 and was built until 2018.

    Read more: BMW X5 F15

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Acura ILX
    • Ford Taurus V
    Show answer

    Answer: Ford Taurus V. Acura ILX: up to 150 kW (204 PS). Ford Taurus V: up to 196 kW (266 PS).

    Read more: Acura ILX · Ford Taurus V

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands