Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Honda Odyssey RL5 arrive?

    • 2004
    • 2008
    • 2011
    • 2015
    Show answer

    Answer: 2011. The Honda Odyssey RL5 arrived in 2011 and was built until 2017.

    Read more: Honda Odyssey RL5

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Toyota 4Runner N60
    • Toyota Tacoma IV
    Show answer

    Answer: Toyota Tacoma IV. Toyota 4Runner N60: up to 108 kW (147 PS). Toyota Tacoma IV: up to 243 kW (330 PS).

    Read more: Toyota 4Runner N60 · Toyota Tacoma IV

  3. 3/10. Where does the Nissan Sylphy come from?

    • Sweden
    • Japan
    • Netherlands
    • Mexico
    Show answer

    Answer: Japan. The Nissan Sylphy comes from Japan.

    Read more: Nissan Sylphy G11

  4. 4/10. Which one came first?

    • Lincoln Continental Mark II
    • Chevrolet Captiva II
    Show answer

    Answer: Lincoln Continental Mark II. Lincoln Continental Mark II: arrived in 1956. Chevrolet Captiva II: arrived in 2018.

    Read more: Lincoln Continental Mark II · Chevrolet Captiva II

  5. 5/10. In which year did the Datsun 240Z / 260Z / 280Z S30 arrive?

    • 1965
    • 1969
    • 1974
    • 1976
    Show answer

    Answer: 1969. The Datsun 240Z / 260Z / 280Z S30 arrived in 1969 and was built until 1978.

    Read more: Datsun 240Z / 260Z / 280Z S30

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari LaFerrari
    • Chevrolet Orlando
    Show answer

    Answer: Ferrari LaFerrari. Ferrari LaFerrari: up to 708 kW (963 PS). Chevrolet Orlando: up to 120 kW (163 PS).

    Read more: Ferrari LaFerrari · Chevrolet Orlando

  7. 7/10. Where does the Jeep Grand Cherokee come from?

    • Ukraine
    • United States
    • Sweden
    • Poland
    Show answer

    Answer: United States. The Jeep Grand Cherokee comes from United States.

    Read more: Jeep Grand Cherokee (WJ)

  8. 8/10. Which one came first?

    • Audi RS6 C5
    • Chevrolet Corvette C7
    Show answer

    Answer: Audi RS6 C5. Audi RS6 C5: arrived in 2002. Chevrolet Corvette C7: arrived in 2013.

    Read more: Audi RS6 C5 · Chevrolet Corvette C7

  9. 9/10. In which year did the Saleen S7 I arrive?

    • 1989
    • 1992
    • 2000
    • 2007
    Show answer

    Answer: 2000. The Saleen S7 I arrived in 2000 and was built until 2009.

    Read more: Saleen S7 I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Toyota Auris II E180
    • Ford Galaxie I
    Show answer

    Answer: Ford Galaxie I. Toyota Auris II E180: up to 100 kW (136 PS). Ford Galaxie I: up to 224 kW (305 PS).

    Read more: Toyota Auris II E180 · Ford Galaxie I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands