Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Holden Torana LH arrive?

    • 1962
    • 1964
    • 1974
    • 1986
    Show answer

    Answer: 1974. The Holden Torana LH arrived in 1974 and was built until 1976.

    Read more: Holden Torana LH

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari Daytona SP3 F251
    • Plymouth Barracuda II
    Show answer

    Answer: Ferrari Daytona SP3 F251. Ferrari Daytona SP3 F251: up to 618 kW (840 PS). Plymouth Barracuda II: up to 283 kW (385 PS).

    Read more: Ferrari Daytona SP3 F251 · Plymouth Barracuda II

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Caprice come from?

    • Romania
    • United States
    • Malaysia
    • South Korea
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Caprice comes from United States.

    Read more: Chevrolet Caprice IV

  4. 4/10. Which one came first?

    • Toyota Sprinter Trueno AE86
    • Chevrolet Malibu VIII
    Show answer

    Answer: Toyota Sprinter Trueno AE86. Toyota Sprinter Trueno AE86: arrived in 1983. Chevrolet Malibu VIII: arrived in 2013.

    Read more: Toyota Sprinter Trueno AE86 · Chevrolet Malibu VIII

  5. 5/10. In which year did the McLaren 570S I arrive?

    • 2006
    • 2012
    • 2015
    • 2020
    Show answer

    Answer: 2015. The McLaren 570S I arrived in 2015 and was built until 2021.

    Read more: McLaren 570S I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • GAZ-Ataman
    • Porsche Cayenne GTS (E1, 957)
    Show answer

    Answer: Porsche Cayenne GTS (E1, 957). GAZ-Ataman: up to 110 kW (150 PS). Porsche Cayenne GTS (E1, 957): up to 298 kW (405 PS).

    Read more: GAZ-Ataman · Porsche Cayenne GTS (E1, 957)

  7. 7/10. Where does the Ford Mustang come from?

    • China
    • United States
    • Taiwan
    • Australia
    Show answer

    Answer: United States. The Ford Mustang comes from United States.

    Read more: Ford Mustang II

  8. 8/10. Which one came first?

    • Maserati Sebring I
    • Alfa Romeo Giulietta (116)
    Show answer

    Answer: Maserati Sebring I. Maserati Sebring I: arrived in 1962. Alfa Romeo Giulietta (116): arrived in 1977.

    Read more: Maserati Sebring I · Alfa Romeo Giulietta (116)

  9. 9/10. In which year did the Honda Civic Si arrive?

    • 1988
    • 1993
    • 1997
    • 1999
    Show answer

    Answer: 1999. The Honda Civic Si arrived in 1999 and was built until 2000.

    Read more: Honda Civic Si

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Subaru Outback II
    • Renault Sandero I
    Show answer

    Answer: Subaru Outback II. Subaru Outback II: up to 154 kW (209 PS). Renault Sandero I: up to 77 kW (105 PS).

    Read more: Subaru Outback II · Renault Sandero I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands