Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Porsche Panamera II (971) arrive?

    • 2005
    • 2010
    • 2016
    • 2026
    Show answer

    Answer: 2016. The Porsche Panamera II (971) arrived in 2016 and was built until 2023.

    Read more: Porsche Panamera II (971)

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW 5 Series G30
    • Mazda MX-5 NB
    Show answer

    Answer: BMW 5 Series G30. BMW 5 Series G30: up to 460 kW (625 PS). Mazda MX-5 NB: up to 133 kW (181 PS).

    Read more: BMW 5 Series G30 · Mazda MX-5 NB

  3. 3/10. Where does the Toyota RAV4 come from?

    • Germany
    • Japan
    • Turkey
    • Italy
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota RAV4 comes from Japan.

    Read more: Toyota RAV4 XA20

  4. 4/10. Which one came first?

    • Infiniti Q60 V37
    • Audi S8 D5
    Show answer

    Answer: Infiniti Q60 V37. Infiniti Q60 V37: arrived in 2016. Audi S8 D5: arrived in 2019.

    Read more: Infiniti Q60 V37 · Audi S8 D5

  5. 5/10. In which year did the Nissan Skyline C110 arrive?

    • 1963
    • 1972
    • 1974
    • 1977
    Show answer

    Answer: 1972. The Nissan Skyline C110 arrived in 1972 and was built until 1977.

    Read more: Nissan Skyline C110

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Dodge Durango I DN
    • Peugeot 407 I
    Show answer

    Answer: Dodge Durango I DN. Dodge Durango I DN: up to 268 kW (364 PS). Peugeot 407 I: up to 177 kW (241 PS).

    Read more: Dodge Durango I DN · Peugeot 407 I

  7. 7/10. Where does the Dodge Charger come from?

    • Czech Republic
    • Malaysia
    • Croatia
    • United States
    Show answer

    Answer: United States. The Dodge Charger comes from United States.

    Read more: Dodge Charger II

  8. 8/10. Which one came first?

    • Ford Dark Horse
    • Ford Mondeo CD345
    Show answer

    Answer: Ford Mondeo CD345. Ford Dark Horse: arrived in 2024. Ford Mondeo CD345: arrived in 2007.

    Read more: Ford Dark Horse · Ford Mondeo CD345

  9. 9/10. In which year did the Messerschmitt KR200 I arrive?

    • 1950
    • 1953
    • 1955
    • 1965
    Show answer

    Answer: 1955. The Messerschmitt KR200 I arrived in 1955 and was built until 1964.

    Read more: Messerschmitt KR200 I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Peugeot 308 II
    • Ford Model A
    Show answer

    Answer: Peugeot 308 II. Peugeot 308 II: up to 199 kW (271 PS). Ford Model A: up to 30 kW (41 PS).

    Read more: Peugeot 308 II · Ford Model A

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands