Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Chevrolet Monte Carlo I arrive?

    • 1958
    • 1961
    • 1970
    • 1973
    Show answer

    Answer: 1970. The Chevrolet Monte Carlo I arrived in 1970 and was built until 1972.

    Read more: Chevrolet Monte Carlo I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Camaro Z28
    • Lamborghini Diablo I
    Show answer

    Answer: Lamborghini Diablo I. Chevrolet Camaro Z28: up to 216 kW (294 PS). Lamborghini Diablo I: up to 438 kW (596 PS).

    Read more: Chevrolet Camaro Z28 · Lamborghini Diablo I

  3. 3/10. Where does the Toyota Alphard come from?

    • United Arab Emirates
    • Japan
    • Malaysia
    • Mexico
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Alphard comes from Japan.

    Read more: Toyota Alphard AH30

  4. 4/10. Which one came first?

    • Toyota Verso I
    • Chrysler Valiant Charger VJ
    Show answer

    Answer: Chrysler Valiant Charger VJ. Toyota Verso I: arrived in 2009. Chrysler Valiant Charger VJ: arrived in 1973.

    Read more: Toyota Verso I · Chrysler Valiant Charger VJ

  5. 5/10. In which year did the Peugeot 208 I arrive?

    • 2002
    • 2012
    • 2022
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2012. The Peugeot 208 I arrived in 2012 and was built until 2019.

    Read more: Peugeot 208 I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Jaguar X-Type X400
    • Volkswagen Golf Mk8
    Show answer

    Answer: Volkswagen Golf Mk8. Jaguar X-Type X400: up to 170 kW (231 PS). Volkswagen Golf Mk8: up to 235 kW (320 PS).

    Read more: Jaguar X-Type X400 · Volkswagen Golf Mk8

  7. 7/10. Where does the Ford Taurus come from?

    • United States
    • Turkey
    • Uzbekistan
    • Germany
    Show answer

    Answer: United States. The Ford Taurus comes from United States.

    Read more: Ford Taurus I

  8. 8/10. Which one came first?

    • Bentley Continental GTC III
    • Chevrolet Silverado V
    Show answer

    Answer: Bentley Continental GTC III. Bentley Continental GTC III: arrived in 2019. Chevrolet Silverado V: arrived in 2026.

    Read more: Bentley Continental GTC III · Chevrolet Silverado V

  9. 9/10. In which year did the Daihatsu Terios J100 arrive?

    • 1993
    • 1997
    • 2005
    • 2009
    Show answer

    Answer: 1997. The Daihatsu Terios J100 arrived in 1997 and was built until 2006.

    Read more: Daihatsu Terios J100

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW M5 E28
    • Alfa Romeo 8C 2900
    Show answer

    Answer: BMW M5 E28. BMW M5 E28: up to 210 kW (286 PS). Alfa Romeo 8C 2900: up to 168 kW (228 PS).

    Read more: BMW M5 E28 · Alfa Romeo 8C 2900

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands