Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the BMW 3-Series F30 arrive?

    • 2011
    • 2014
    • 2017
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2011. The BMW 3-Series F30 arrived in 2011 and was built until 2019.

    Read more: BMW 3-Series F30

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW X2 F39
    • Citroen C3 IV
    Show answer

    Answer: BMW X2 F39. BMW X2 F39: up to 225 kW (306 PS). Citroen C3 IV: up to 83 kW (113 PS).

    Read more: BMW X2 F39 · Citroen C3 IV

  3. 3/10. Where does the Lexus ES come from?

    • Taiwan
    • Iran
    • Spain
    • Japan
    Show answer

    Answer: Japan. The Lexus ES comes from Japan.

    Read more: Lexus ES VI (AVV60)

  4. 4/10. Which one came first?

    • Audi A6 C7
    • Lotus Series 1
    Show answer

    Answer: Lotus Series 1. Audi A6 C7: arrived in 2011. Lotus Series 1: arrived in 1957.

    Read more: Audi A6 C7 · Lotus Series 1

  5. 5/10. In which year did the Maserati GranCabrio (M189) arrive?

    • 2013
    • 2016
    • 2018
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2024. The Maserati GranCabrio (M189) arrived in 2024 and is still in production.

    Read more: Maserati GranCabrio (M189)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mazda RX-7 FB (SA22C)
    • Ferrari 750 Monza
    Show answer

    Answer: Ferrari 750 Monza. Mazda RX-7 FB (SA22C): up to 121 kW (165 PS). Ferrari 750 Monza: up to 191 kW (260 PS).

    Read more: Mazda RX-7 FB (SA22C) · Ferrari 750 Monza

  7. 7/10. Where does the Mini Cooper come from?

    • Poland
    • Croatia
    • United Kingdom
    • Malaysia
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Mini Cooper comes from United Kingdom.

    Read more: Mini Cooper R50/R53

  8. 8/10. Which one came first?

    • Lexus LS I (UCF10)
    • Toyota Highlander XU50
    Show answer

    Answer: Lexus LS I (UCF10). Lexus LS I (UCF10): arrived in 1989. Toyota Highlander XU50: arrived in 2013.

    Read more: Lexus LS I (UCF10) · Toyota Highlander XU50

  9. 9/10. In which year did the Ford Shelby GT500 arrive?

    • 1998
    • 2001
    • 2007
    • 2009
    Show answer

    Answer: 2007. The Ford Shelby GT500 arrived in 2007 and was built until 2014.

    Read more: Ford Shelby GT500

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • SsangYong Actyon
    • McLaren 750S I
    Show answer

    Answer: McLaren 750S I. SsangYong Actyon: up to 110 kW (150 PS). McLaren 750S I: up to 552 kW (751 PS).

    Read more: SsangYong Actyon · McLaren 750S I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands