Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Renault Sandero Stepway I arrive?

    • 2008
    • 2011
    • 2015
    • 2020
    Show answer

    Answer: 2008. The Renault Sandero Stepway I arrived in 2008 and was built until 2012.

    Read more: Renault Sandero Stepway I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Mach 1
    • BMW 2 Series F22/F23
    Show answer

    Answer: Ford Mach 1. Ford Mach 1: up to 358 kW (487 PS). BMW 2 Series F22/F23: up to 250 kW (340 PS).

    Read more: Ford Mach 1 · BMW 2 Series F22/F23

  3. 3/10. Where does the Volkswagen Jetta come from?

    • United States
    • Germany
    • South Korea
    • Australia
    Show answer

    Answer: Germany. The Volkswagen Jetta comes from Germany.

    Read more: Volkswagen Jetta A5

  4. 4/10. Which one came first?

    • Toyota Crown S170
    • Li Auto L9 I
    Show answer

    Answer: Toyota Crown S170. Toyota Crown S170: arrived in 1999. Li Auto L9 I: arrived in 2022.

    Read more: Toyota Crown S170 · Li Auto L9 I

  5. 5/10. In which year did the SEAT Mii AA arrive?

    • 1999
    • 2009
    • 2011
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2011. The SEAT Mii AA arrived in 2011 and was built until 2021.

    Read more: SEAT Mii AA

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Toyota Previa XR30/XR40
    • Delage D8 I
    Show answer

    Answer: Toyota Previa XR30/XR40. Toyota Previa XR30/XR40: up to 115 kW (156 PS). Delage D8 I: up to 89 kW (121 PS).

    Read more: Toyota Previa XR30/XR40 · Delage D8 I

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Traverse come from?

    • United Kingdom
    • United States
    • Romania
    • Mexico
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Traverse comes from United States.

    Read more: Chevrolet Traverse III

  8. 8/10. Which one came first?

    • Peugeot 306
    • Lotus Europa S I
    Show answer

    Answer: Peugeot 306. Peugeot 306: arrived in 1993. Lotus Europa S I: arrived in 2006.

    Read more: Peugeot 306 · Lotus Europa S I

  9. 9/10. In which year did the Mercedes-Benz GLE Coupe C292 arrive?

    • 2003
    • 2015
    • 2022
    • 2026
    Show answer

    Answer: 2015. The Mercedes-Benz GLE Coupe C292 arrived in 2015 and was built until 2019.

    Read more: Mercedes-Benz GLE Coupe C292

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mercedes-Benz GLC X253
    • Mercedes-Benz SLS AMG (C197/R197)
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz SLS AMG (C197/R197). Mercedes-Benz GLC X253: up to 375 kW (510 PS). Mercedes-Benz SLS AMG (C197/R197): up to 464 kW (631 PS).

    Read more: Mercedes-Benz GLC X253 · Mercedes-Benz SLS AMG (C197/R197)

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands