Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Audi A7 C8 arrive?

    • 2008
    • 2016
    • 2018
    • 2026
    Show answer

    Answer: 2018. The Audi A7 C8 arrived in 2018 and was built until 2025.

    Read more: Audi A7 C8

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Falcon XT GT
    • Land Rover Defender L663
    Show answer

    Answer: Land Rover Defender L663. Ford Falcon XT GT: up to 172 kW (234 PS). Land Rover Defender L663: up to 467 kW (635 PS).

    Read more: Ford Falcon XT GT · Land Rover Defender L663

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Corvette come from?

    • Germany
    • United States
    • South Korea
    • India
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Corvette comes from United States.

    Read more: Chevrolet Corvette C8

  4. 4/10. Which one came first?

    • Chevrolet Bel Air Canada
    • Chevrolet Niva
    Show answer

    Answer: Chevrolet Bel Air Canada. Chevrolet Bel Air Canada: arrived in 1977. Chevrolet Niva: arrived in 2002.

    Read more: Chevrolet Bel Air Canada · Chevrolet Niva

  5. 5/10. In which year did the Cadillac SRX II arrive?

    • 2006
    • 2009
    • 2013
    • 2018
    Show answer

    Answer: 2009. The Cadillac SRX II arrived in 2009 and was built until 2016.

    Read more: Cadillac SRX II

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Alfa Romeo Spider Series 3 'Aerodinamica'
    • Smart ForTwo I
    Show answer

    Answer: Alfa Romeo Spider Series 3 'Aerodinamica'. Alfa Romeo Spider Series 3 'Aerodinamica': up to 94 kW (128 PS). Smart ForTwo I: up to 45 kW (61 PS).

    Read more: Alfa Romeo Spider Series 3 'Aerodinamica' · Smart ForTwo I

  7. 7/10. Where does the Subaru Forester come from?

    • Romania
    • Germany
    • Japan
    • Italy
    Show answer

    Answer: Japan. The Subaru Forester comes from Japan.

    Read more: Subaru Forester III

  8. 8/10. Which one came first?

    • McLaren 765LT I
    • Acura TL I
    Show answer

    Answer: Acura TL I. McLaren 765LT I: arrived in 2020. Acura TL I: arrived in 1995.

    Read more: McLaren 765LT I · Acura TL I

  9. 9/10. In which year did the Mercedes-Benz S-Class W222 arrive?

    • 2002
    • 2013
    • 2019
    • 2023
    Show answer

    Answer: 2013. The Mercedes-Benz S-Class W222 arrived in 2013 and was built until 2020.

    Read more: Mercedes-Benz S-Class W222

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari 512 BBi
    • Porsche Cayenne GTS (E2, 958)
    Show answer

    Answer: Porsche Cayenne GTS (E2, 958). Ferrari 512 BBi: up to 250 kW (340 PS). Porsche Cayenne GTS (E2, 958): up to 324 kW (441 PS).

    Read more: Ferrari 512 BBi · Porsche Cayenne GTS (E2, 958)

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands