Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Genesis G70 (IK) arrive?

    • 2005
    • 2010
    • 2015
    • 2017
    Show answer

    Answer: 2017. The Genesis G70 (IK) arrived in 2017 and is still in production.

    Read more: Genesis G70 (IK)

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • JAC S5
    • Hyundai Inster AX1
    Show answer

    Answer: JAC S5. JAC S5: up to 129 kW (175 PS). Hyundai Inster AX1: up to 85 kW (116 PS).

    Read more: JAC S5 · Hyundai Inster AX1

  3. 3/10. Where does the Jeep Wrangler come from?

    • Germany
    • Czech Republic
    • Malaysia
    • United States
    Show answer

    Answer: United States. The Jeep Wrangler comes from United States.

    Read more: Jeep Wrangler YJ

  4. 4/10. Which one came first?

    • Volvo XC70
    • Mercedes-Benz E-Class W124
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz E-Class W124. Volvo XC70: arrived in 2025. Mercedes-Benz E-Class W124: arrived in 1984.

    Read more: Volvo XC70 · Mercedes-Benz E-Class W124

  5. 5/10. In which year did the Volvo XC60 I arrive?

    • 2005
    • 2008
    • 2012
    • 2015
    Show answer

    Answer: 2008. The Volvo XC60 I arrived in 2008 and was built until 2017.

    Read more: Volvo XC60 I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Geely Emgrand EC7
    • BMW M5 F90
    Show answer

    Answer: BMW M5 F90. Geely Emgrand EC7: up to 93 kW (126 PS). BMW M5 F90: up to 467 kW (635 PS).

    Read more: Geely Emgrand EC7 · BMW M5 F90

  7. 7/10. Where does the Subaru Outback come from?

    • Netherlands
    • United States
    • India
    • Japan
    Show answer

    Answer: Japan. The Subaru Outback comes from Japan.

    Read more: Subaru Outback IV

  8. 8/10. Which one came first?

    • Nissan Micra K14
    • Ford Puma crossover
    Show answer

    Answer: Nissan Micra K14. Nissan Micra K14: arrived in 2016. Ford Puma crossover: arrived in 2019.

    Read more: Nissan Micra K14 · Ford Puma crossover

  9. 9/10. In which year did the Kia Carnival YP arrive?

    • 2004
    • 2014
    • 2016
    • 2026
    Show answer

    Answer: 2014. The Kia Carnival YP arrived in 2014 and was built until 2021.

    Read more: Kia Carnival YP

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Honda HR-V RV
    • Jaguar XE X760
    Show answer

    Answer: Jaguar XE X760. Honda HR-V RV: up to 133 kW (181 PS). Jaguar XE X760: up to 441 kW (600 PS).

    Read more: Honda HR-V RV · Jaguar XE X760

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands