Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Subaru Forester SJ arrive?

    • 2006
    • 2012
    • 2018
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2012. The Subaru Forester SJ arrived in 2012 and was built until 2018.

    Read more: Subaru Forester SJ

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Honda Civic VI
    • Ferrari 308 Quattrovalvole
    Show answer

    Answer: Ferrari 308 Quattrovalvole. Honda Civic VI: up to 119 kW (162 PS). Ferrari 308 Quattrovalvole: up to 177 kW (241 PS).

    Read more: Honda Civic VI · Ferrari 308 Quattrovalvole

  3. 3/10. Where does the Ferrari 275 come from?

    • Italy
    • Ukraine
    • Japan
    • China
    Show answer

    Answer: Italy. The Ferrari 275 comes from Italy.

    Read more: Ferrari 275 GTB / GTS

  4. 4/10. Which one came first?

    • Audi Quattro (Typ 85)
    • Aston Martin DB9 AM802
    Show answer

    Answer: Audi Quattro (Typ 85). Audi Quattro (Typ 85): arrived in 1980. Aston Martin DB9 AM802: arrived in 2004.

    Read more: Audi Quattro (Typ 85) · Aston Martin DB9 AM802

  5. 5/10. In which year did the Nissan Sentra B17 arrive?

    • 2001
    • 2008
    • 2012
    • 2016
    Show answer

    Answer: 2012. The Nissan Sentra B17 arrived in 2012 and was built until 2019.

    Read more: Nissan Sentra B17

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BYD Dolphin EA1
    • Ford Falcon I
    Show answer

    Answer: BYD Dolphin EA1. BYD Dolphin EA1: up to 150 kW (204 PS). Ford Falcon I: up to 122 kW (166 PS).

    Read more: BYD Dolphin EA1 · Ford Falcon I

  7. 7/10. Where does the Mercury Cougar come from?

    • Czech Republic
    • Taiwan
    • France
    • United States
    Show answer

    Answer: United States. The Mercury Cougar comes from United States.

    Read more: Mercury Cougar IV

  8. 8/10. Which one came first?

    • Buick Regal IV
    • Bentley Continental GTC III
    Show answer

    Answer: Buick Regal IV. Buick Regal IV: arrived in 1997. Bentley Continental GTC III: arrived in 2019.

    Read more: Buick Regal IV · Bentley Continental GTC III

  9. 9/10. In which year did the Autobianchi A112 I arrive?

    • 1959
    • 1969
    • 1978
    • 1980
    Show answer

    Answer: 1969. The Autobianchi A112 I arrived in 1969 and was built until 1986.

    Read more: Autobianchi A112 I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • SEAT Alhambra I 7M
    • Lamborghini Sian
    Show answer

    Answer: Lamborghini Sian. SEAT Alhambra I 7M: up to 150 kW (204 PS). Lamborghini Sian: up to 602 kW (818 PS).

    Read more: SEAT Alhambra I 7M · Lamborghini Sian

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands