Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Nissan Navara D40 D40 arrive?

    • 2001
    • 2004
    • 2007
    • 2013
    Show answer

    Answer: 2004. The Nissan Navara D40 D40 arrived in 2004.

    Read more: Nissan Navara D40 D40

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Honda Odyssey RL5
    • AeroMobil 3.0 I
    Show answer

    Answer: Honda Odyssey RL5. Honda Odyssey RL5: up to 185 kW (252 PS). AeroMobil 3.0 I: up to 75 kW (102 PS).

    Read more: Honda Odyssey RL5 · AeroMobil 3.0 I

  3. 3/10. Where does the Chevrolet C/K come from?

    • Malaysia
    • Czech Republic
    • United States
    • Italy
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet C/K comes from United States.

    Read more: Chevrolet C/K III

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ford F-150 VI
    • Fiat Palio I
    Show answer

    Answer: Ford F-150 VI. Ford F-150 VI: arrived in 1975. Fiat Palio I: arrived in 1996.

    Read more: Ford F-150 VI · Fiat Palio I

  5. 5/10. In which year did the SsangYong Kyron arrive?

    • 2005
    • 2007
    • 2012
    • 2014
    Show answer

    Answer: 2005. The SsangYong Kyron arrived in 2005 and was built until 2011.

    Read more: SsangYong Kyron

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mazda6 GH
    • Nissan Sylphy V
    Show answer

    Answer: Mazda6 GH. Mazda6 GH: up to 136 kW (185 PS). Nissan Sylphy V: up to 99 kW (135 PS).

    Read more: Mazda6 GH · Nissan Sylphy V

  7. 7/10. Where does the Maserati MC12 come from?

    • Germany
    • Italy
    • Vietnam
    • Mexico
    Show answer

    Answer: Italy. The Maserati MC12 comes from Italy.

    Read more: Maserati MC12 I

  8. 8/10. Which one came first?

    • Holden Monaro V2/VZ
    • BMW 8 Series E31
    Show answer

    Answer: BMW 8 Series E31. Holden Monaro V2/VZ: arrived in 2001. BMW 8 Series E31: arrived in 1990.

    Read more: Holden Monaro V2/VZ · BMW 8 Series E31

  9. 9/10. In which year did the Dodge Coronet I arrive?

    • 1939
    • 1949
    • 1952
    • 1961
    Show answer

    Answer: 1949. The Dodge Coronet I arrived in 1949 and was built until 1952.

    Read more: Dodge Coronet I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Land Rover Range Rover Sport L461
    • Dodge Charger LD
    Show answer

    Answer: Dodge Charger LD. Land Rover Range Rover Sport L461: up to 467 kW (635 PS). Dodge Charger LD: up to 602 kW (818 PS).

    Read more: Land Rover Range Rover Sport L461 · Dodge Charger LD

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands