Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Chevrolet C/K I arrive?

    • 1951
    • 1960
    • 1965
    • 1968
    Show answer

    Answer: 1960. The Chevrolet C/K I arrived in 1960 and was built until 1966.

    Read more: Chevrolet C/K I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lada Granta
    • Chevrolet Impala SS II
    Show answer

    Answer: Chevrolet Impala SS II. Lada Granta: up to 87 kW (118 PS). Chevrolet Impala SS II: up to 317 kW (431 PS).

    Read more: Lada Granta · Chevrolet Impala SS II

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Caprice come from?

    • Italy
    • Romania
    • United States
    • Germany
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Caprice comes from United States.

    Read more: Chevrolet Caprice IV

  4. 4/10. Which one came first?

    • Toyota Alphard AH20
    • Audi Q9 I
    Show answer

    Answer: Toyota Alphard AH20. Toyota Alphard AH20: arrived in 2008. Audi Q9 I: arrived in 2026.

    Read more: Toyota Alphard AH20 · Audi Q9 I

  5. 5/10. In which year did the Dodge Charger (second generation) arrive?

    • 1957
    • 1964
    • 1968
    • 1977
    Show answer

    Answer: 1968. The Dodge Charger (second generation) arrived in 1968 and was built until 1970.

    Read more: Dodge Charger (second generation)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mercedes-Benz G65 AMG W463
    • Mercedes-Benz CLS (C257)
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz G65 AMG W463. Mercedes-Benz G65 AMG W463: up to 463 kW (630 PS). Mercedes-Benz CLS (C257): up to 320 kW (435 PS).

    Read more: Mercedes-Benz G65 AMG W463 · Mercedes-Benz CLS (C257)

  7. 7/10. Where does the Lancia Delta come from?

    • China
    • Australia
    • Italy
    • Czech Republic
    Show answer

    Answer: Italy. The Lancia Delta comes from Italy.

    Read more: Lancia Delta 831

  8. 8/10. Which one came first?

    • Hyundai Palisade LX2
    • Chevrolet Impala II
    Show answer

    Answer: Chevrolet Impala II. Hyundai Palisade LX2: arrived in 2019. Chevrolet Impala II: arrived in 1959.

    Read more: Hyundai Palisade LX2 · Chevrolet Impala II

  9. 9/10. In which year did the BMW M5 E28 arrive?

    • 1973
    • 1975
    • 1984
    • 1993
    Show answer

    Answer: 1984. The BMW M5 E28 arrived in 1984 and was built until 1988.

    Read more: BMW M5 E28

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Plymouth Duster 340 I
    • Lamborghini Islero I
    Show answer

    Answer: Lamborghini Islero I. Plymouth Duster 340 I: up to 205 kW (279 PS). Lamborghini Islero I: up to 261 kW (355 PS).

    Read more: Plymouth Duster 340 I · Lamborghini Islero I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands