Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Audi RS4 B9 arrive?

    • 2010
    • 2014
    • 2018
    • 2026
    Show answer

    Answer: 2018. The Audi RS4 B9 arrived in 2018 and was built until 2025.

    Read more: Audi RS4 B9

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Camaro I
    • Ferrari Purosangue F175
    Show answer

    Answer: Ferrari Purosangue F175. Chevrolet Camaro I: up to 321 kW (436 PS). Ferrari Purosangue F175: up to 533 kW (725 PS).

    Read more: Chevrolet Camaro I · Ferrari Purosangue F175

  3. 3/10. Where does the Dodge Super Bee come from?

    • United States
    • Vietnam
    • Spain
    • Netherlands
    Show answer

    Answer: United States. The Dodge Super Bee comes from United States.

    Read more: Dodge Super Bee I

  4. 4/10. Which one came first?

    • Citroen C4 C41
    • Skoda Rapid Typ 901 / 914 / 922
    Show answer

    Answer: Skoda Rapid Typ 901 / 914 / 922. Citroen C4 C41: arrived in 2020. Skoda Rapid Typ 901 / 914 / 922: arrived in 1935.

    Read more: Citroen C4 C41 · Skoda Rapid Typ 901 / 914 / 922

  5. 5/10. In which year did the Ferrari Mondial Quattrovalvole arrive?

    • 1972
    • 1982
    • 1989
    • 1994
    Show answer

    Answer: 1982. The Ferrari Mondial Quattrovalvole arrived in 1982 and was built until 1985.

    Read more: Ferrari Mondial Quattrovalvole

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Alpina B7 G11/G12
    • Honda Civic Type R FK2
    Show answer

    Answer: Alpina B7 G11/G12. Alpina B7 G11/G12: up to 447 kW (608 PS). Honda Civic Type R FK2: up to 228 kW (310 PS).

    Read more: Alpina B7 G11/G12 · Honda Civic Type R FK2

  7. 7/10. Where does the Ferrari 250 GT SWB come from?

    • Poland
    • Italy
    • Sweden
    • Turkey
    Show answer

    Answer: Italy. The Ferrari 250 GT SWB comes from Italy.

    Read more: Ferrari 250 GT SWB I

  8. 8/10. Which one came first?

    • SEAT Ibiza 6L
    • Chevrolet Captiva C100/C140
    Show answer

    Answer: SEAT Ibiza 6L. SEAT Ibiza 6L: arrived in 2002. Chevrolet Captiva C100/C140: arrived in 2006.

    Read more: SEAT Ibiza 6L · Chevrolet Captiva C100/C140

  9. 9/10. In which year did the Porsche 914 I arrive?

    • 1957
    • 1960
    • 1969
    • 1979
    Show answer

    Answer: 1969. The Porsche 914 I arrived in 1969 and was built until 1976.

    Read more: Porsche 914 I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Land Rover Defender L663
    • Pagani Zonda HP Barchetta
    Show answer

    Answer: Pagani Zonda HP Barchetta. Land Rover Defender L663: up to 467 kW (635 PS). Pagani Zonda HP Barchetta: up to 588 kW (799 PS).

    Read more: Land Rover Defender L663 · Pagani Zonda HP Barchetta

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands