Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Volkswagen Touareg II arrive?

    • 1998
    • 2010
    • 2014
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2010. The Volkswagen Touareg II arrived in 2010 and was built until 2018.

    Read more: Volkswagen Touareg II

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lotus Evora I
    • Ford Mustang S197
    Show answer

    Answer: Ford Mustang S197. Lotus Evora I: up to 321 kW (436 PS). Ford Mustang S197: up to 494 kW (672 PS).

    Read more: Lotus Evora I · Ford Mustang S197

  3. 3/10. Where does the Lotus Seven come from?

    • Poland
    • Uzbekistan
    • Spain
    • United Kingdom
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Lotus Seven comes from United Kingdom.

    Read more: Lotus Series 2

  4. 4/10. Which one came first?

    • Hyundai Grandeur I
    • Chevrolet Equinox IV
    Show answer

    Answer: Hyundai Grandeur I. Hyundai Grandeur I: arrived in 1986. Chevrolet Equinox IV: arrived in 2024.

    Read more: Hyundai Grandeur I · Chevrolet Equinox IV

  5. 5/10. In which year did the Acura ZDX II arrive?

    • 2013
    • 2015
    • 2017
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2024. The Acura ZDX II arrived in 2024 and was built until 2025.

    Read more: Acura ZDX II

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Honda CR-Z
    • Jeep Wagoneer S
    Show answer

    Answer: Jeep Wagoneer S. Honda CR-Z: up to 97 kW (132 PS). Jeep Wagoneer S: up to 447 kW (608 PS).

    Read more: Honda CR-Z · Jeep Wagoneer S

  7. 7/10. Where does the Audi Q3 come from?

    • Iran
    • Germany
    • Uzbekistan
    • Croatia
    Show answer

    Answer: Germany. The Audi Q3 comes from Germany.

    Read more: Audi Q3 III

  8. 8/10. Which one came first?

    • Volkswagen Passat B1
    • Nissan 240SX S13
    Show answer

    Answer: Volkswagen Passat B1. Volkswagen Passat B1: arrived in 1973. Nissan 240SX S13: arrived in 1989.

    Read more: Volkswagen Passat B1 · Nissan 240SX S13

  9. 9/10. In which year did the Koenigsegg CC8S I arrive?

    • 1990
    • 2000
    • 2002
    • 2010
    Show answer

    Answer: 2002. The Koenigsegg CC8S I arrived in 2002 and was built until 2003.

    Read more: Koenigsegg CC8S I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Nova
    • Chevrolet C/K I
    Show answer

    Answer: Chevrolet Nova. Chevrolet Nova: up to 280 kW (381 PS). Chevrolet C/K I: up to 164 kW (223 PS).

    Read more: Chevrolet Nova · Chevrolet C/K I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands