Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the GAZ-Ataman arrive?

    • 1991
    • 1993
    • 1996
    • 2002
    Show answer

    Answer: 1996. The GAZ-Ataman arrived in 1996 and was built until 2001.

    Read more: GAZ-Ataman

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lancia Thema Series 2
    • Mazda 323 BD
    Show answer

    Answer: Lancia Thema Series 2. Lancia Thema Series 2: up to 151 kW (205 PS). Mazda 323 BD: up to 85 kW (116 PS).

    Read more: Lancia Thema Series 2 · Mazda 323 BD

  3. 3/10. Where does the Jeep Wagoneer come from?

    • China
    • United States
    • Japan
    • Uzbekistan
    Show answer

    Answer: United States. The Jeep Wagoneer comes from United States.

    Read more: Jeep Wagoneer / Grand Wagoneer WS

  4. 4/10. Which one came first?

    • Land Rover Discovery I
    • Nissan 370Z Z34
    Show answer

    Answer: Land Rover Discovery I. Land Rover Discovery I: arrived in 1989. Nissan 370Z Z34: arrived in 2008.

    Read more: Land Rover Discovery I · Nissan 370Z Z34

  5. 5/10. In which year did the Suzuki Grand Vitara II (JT) arrive?

    • 1995
    • 2000
    • 2005
    • 2007
    Show answer

    Answer: 2005. The Suzuki Grand Vitara II (JT) arrived in 2005 and was built until 2015.

    Read more: Suzuki Grand Vitara II (JT)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari 250 Testa Rossa
    • Ford Shelby GT350
    Show answer

    Answer: Ford Shelby GT350. Ferrari 250 Testa Rossa: up to 221 kW (300 PS). Ford Shelby GT350: up to 391 kW (532 PS).

    Read more: Ferrari 250 Testa Rossa · Ford Shelby GT350

  7. 7/10. Where does the Nissan Qashqai come from?

    • Japan
    • United Kingdom
    • Germany
    • India
    Show answer

    Answer: Japan. The Nissan Qashqai comes from Japan.

    Read more: Nissan Qashqai III

  8. 8/10. Which one came first?

    • Honda Insight IV (EV)
    • Suzuki Swift
    Show answer

    Answer: Suzuki Swift. Honda Insight IV (EV): arrived in 2026. Suzuki Swift: arrived in 1983.

    Read more: Honda Insight IV (EV) · Suzuki Swift

  9. 9/10. In which year did the Oldsmobile 442 VI arrive?

    • 1981
    • 1990
    • 1995
    • 1999
    Show answer

    Answer: 1990. The Oldsmobile 442 VI arrived in 1990 and was built until 1991.

    Read more: Oldsmobile 442 VI

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Haima 2
    • Nissan Altima L33
    Show answer

    Answer: Nissan Altima L33. Haima 2: up to 77 kW (105 PS). Nissan Altima L33: up to 201 kW (273 PS).

    Read more: Haima 2 · Nissan Altima L33

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands