Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Nissan Leaf ZE0 arrive?

    • 2001
    • 2004
    • 2010
    • 2020
    Show answer

    Answer: 2010. The Nissan Leaf ZE0 arrived in 2010 and was built until 2017.

    Read more: Nissan Leaf ZE0

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Citroen C3 Picasso SH
    • Jeep Avenger I
    Show answer

    Answer: Jeep Avenger I. Citroen C3 Picasso SH: up to 89 kW (121 PS). Jeep Avenger I: up to 115 kW (156 PS).

    Read more: Citroen C3 Picasso SH · Jeep Avenger I

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Impala come from?

    • France
    • Romania
    • United States
    • Netherlands
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Impala comes from United States.

    Read more: Chevrolet Impala V

  4. 4/10. Which one came first?

    • Maserati Mexico AM112
    • Delage D8 I
    Show answer

    Answer: Delage D8 I. Maserati Mexico AM112: arrived in 1966. Delage D8 I: arrived in 1929.

    Read more: Maserati Mexico AM112 · Delage D8 I

  5. 5/10. In which year did the Lexus LS I (UCF10) arrive?

    • 1987
    • 1989
    • 1991
    • 1994
    Show answer

    Answer: 1989. The Lexus LS I (UCF10) arrived in 1989 and was built until 1994.

    Read more: Lexus LS I (UCF10)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Hyundai Ioniq
    • BMW 2002 (02 Series)
    Show answer

    Answer: BMW 2002 (02 Series). Hyundai Ioniq: up to 104 kW (141 PS). BMW 2002 (02 Series): up to 125 kW (170 PS).

    Read more: Hyundai Ioniq · BMW 2002 (02 Series)

  7. 7/10. Where does the BMW 3-Series come from?

    • United Kingdom
    • China
    • Germany
    • Taiwan
    Show answer

    Answer: Germany. The BMW 3-Series comes from Germany.

    Read more: BMW 3 Series G20

  8. 8/10. Which one came first?

    • Gordon Murray Automotive T.50 I
    • Porsche 928 I
    Show answer

    Answer: Porsche 928 I. Gordon Murray Automotive T.50 I: arrived in 2023. Porsche 928 I: arrived in 1977.

    Read more: Gordon Murray Automotive T.50 I · Porsche 928 I

  9. 9/10. In which year did the Aston Martin DBS V8 arrive?

    • 1965
    • 1969
    • 1971
    • 1978
    Show answer

    Answer: 1969. The Aston Martin DBS V8 arrived in 1969 and was built until 1972.

    Read more: Aston Martin DBS V8

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mercedes-Benz EQA H243
    • Volkswagen Golf Mk2
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz EQA H243. Mercedes-Benz EQA H243: up to 215 kW (292 PS). Volkswagen Golf Mk2: up to 118 kW (160 PS).

    Read more: Mercedes-Benz EQA H243 · Volkswagen Golf Mk2

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands