Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Hyundai Sonata DN8 arrive?

    • 2009
    • 2015
    • 2019
    • 2022
    Show answer

    Answer: 2019. The Hyundai Sonata DN8 arrived in 2019 and is still in production.

    Read more: Hyundai Sonata DN8

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari 250 GT Tour de France
    • Bugatti Tourbillon I
    Show answer

    Answer: Bugatti Tourbillon I. Ferrari 250 GT Tour de France: up to 191 kW (260 PS). Bugatti Tourbillon I: up to 1,324 kW (1,800 PS).

    Read more: Ferrari 250 GT Tour de France · Bugatti Tourbillon I

  3. 3/10. Where does the Renault Express come from?

    • France
    • China
    • Turkey
    • Mexico
    Show answer

    Answer: France. The Renault Express comes from France.

    Read more: Renault Express II

  4. 4/10. Which one came first?

    • BMW 3 Series E46
    • Fisker Ocean I
    Show answer

    Answer: BMW 3 Series E46. BMW 3 Series E46: arrived in 1997. Fisker Ocean I: arrived in 2022.

    Read more: BMW 3 Series E46 · Fisker Ocean I

  5. 5/10. In which year did the Nissan Pathfinder R51 arrive?

    • 1997
    • 2002
    • 2004
    • 2015
    Show answer

    Answer: 2004. The Nissan Pathfinder R51 arrived in 2004 and was built until 2013.

    Read more: Nissan Pathfinder R51

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Edsel Corsair 1958 (Mercury-based body)
    • Nissan Patrol Y63
    Show answer

    Answer: Nissan Patrol Y63. Edsel Corsair 1958 (Mercury-based body): up to 257 kW (349 PS). Nissan Patrol Y63: up to 369 kW (502 PS).

    Read more: Edsel Corsair 1958 (Mercury-based body) · Nissan Patrol Y63

  7. 7/10. Where does the Toyota Tacoma come from?

    • United States
    • United Arab Emirates
    • Czech Republic
    • Uzbekistan
    Show answer

    Answer: United States. The Toyota Tacoma comes from United States.

    Read more: Toyota Tacoma N220

  8. 8/10. Which one came first?

    • Holden Monaro V2/VZ
    • Toyota Prius XW60
    Show answer

    Answer: Holden Monaro V2/VZ. Holden Monaro V2/VZ: arrived in 2001. Toyota Prius XW60: arrived in 2022.

    Read more: Holden Monaro V2/VZ · Toyota Prius XW60

  9. 9/10. In which year did the Porsche 718 Cayman 982c arrive?

    • 2004
    • 2011
    • 2016
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2016. The Porsche 718 Cayman 982c arrived in 2016 and was built until 2025.

    Read more: Porsche 718 Cayman 982c

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Renault Logan L52
    • Alpina B7 G11/G12
    Show answer

    Answer: Alpina B7 G11/G12. Renault Logan L52: up to 75 kW (102 PS). Alpina B7 G11/G12: up to 447 kW (608 PS).

    Read more: Renault Logan L52 · Alpina B7 G11/G12

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands