Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Jeep Wrangler YJ arrive?

    • 1975
    • 1982
    • 1987
    • 1996
    Show answer

    Answer: 1987. The Jeep Wrangler YJ arrived in 1987 and was built until 1996.

    Read more: Jeep Wrangler YJ

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Equinox IV
    • Fiat 600 F364
    Show answer

    Answer: Fiat 600 F364. Chevrolet Equinox IV: up to 130 kW (177 PS). Fiat 600 F364: up to 206 kW (280 PS).

    Read more: Chevrolet Equinox IV · Fiat 600 F364

  3. 3/10. Where does the Aston Martin DB5 come from?

    • Croatia
    • United Kingdom
    • France
    • Spain
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Aston Martin DB5 comes from United Kingdom.

    Read more: Aston Martin DB5 I

  4. 4/10. Which one came first?

    • Mitsubishi Colt II C10
    • Kia K5 (DL3)
    Show answer

    Answer: Mitsubishi Colt II C10. Mitsubishi Colt II C10: arrived in 1984. Kia K5 (DL3): arrived in 2019.

    Read more: Mitsubishi Colt II C10 · Kia K5 (DL3)

  5. 5/10. In which year did the Toyota Tundra III arrive?

    • 2009
    • 2014
    • 2016
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2021. The Toyota Tundra III arrived in 2021 and is still in production.

    Read more: Toyota Tundra III

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW M3 (E46)
    • BMW 5 Series G60
    Show answer

    Answer: BMW 5 Series G60. BMW M3 (E46): up to 252 kW (343 PS). BMW 5 Series G60: up to 535 kW (727 PS).

    Read more: BMW M3 (E46) · BMW 5 Series G60

  7. 7/10. Where does the Mercedes-Benz C-Class come from?

    • Taiwan
    • Germany
    • Poland
    • Australia
    Show answer

    Answer: Germany. The Mercedes-Benz C-Class comes from Germany.

    Read more: Mercedes-Benz C-Class W205

  8. 8/10. Which one came first?

    • Rolls-Royce 20
    • Peugeot 3008 I
    Show answer

    Answer: Rolls-Royce 20. Rolls-Royce 20: arrived in 1905. Peugeot 3008 I: arrived in 2008.

    Read more: Rolls-Royce 20 · Peugeot 3008 I

  9. 9/10. In which year did the Subaru Impreza GE/GH arrive?

    • 1995
    • 1997
    • 2007
    • 2018
    Show answer

    Answer: 2007. The Subaru Impreza GE/GH arrived in 2007 and was built until 2011.

    Read more: Subaru Impreza GE/GH

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Land Rover Discovery Sport
    • Toyota Auris I E150
    Show answer

    Answer: Land Rover Discovery Sport. Land Rover Discovery Sport: up to 177 kW (241 PS). Toyota Auris I E150: up to 130 kW (177 PS).

    Read more: Land Rover Discovery Sport · Toyota Auris I E150

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands