Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Skoda Octavia Scout (Mk3) arrive?

    • 2003
    • 2014
    • 2020
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2014. The Skoda Octavia Scout (Mk3) arrived in 2014 and was built until 2020.

    Read more: Skoda Octavia Scout (Mk3)

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lamborghini Urus
    • Toyota Tundra XK30
    Show answer

    Answer: Lamborghini Urus. Lamborghini Urus: up to 588 kW (799 PS). Toyota Tundra XK30: up to 210 kW (286 PS).

    Read more: Lamborghini Urus · Toyota Tundra XK30

  3. 3/10. Where does the Peugeot 3008 come from?

    • Spain
    • Ukraine
    • France
    • Croatia
    Show answer

    Answer: France. The Peugeot 3008 comes from France.

    Read more: Peugeot 3008 II

  4. 4/10. Which one came first?

    • SEAT Toledo 5P
    • Mitsubishi i-MiEV HA0
    Show answer

    Answer: SEAT Toledo 5P. SEAT Toledo 5P: arrived in 2004. Mitsubishi i-MiEV HA0: arrived in 2009.

    Read more: SEAT Toledo 5P · Mitsubishi i-MiEV HA0

  5. 5/10. In which year did the Saab 9-5 YS3E arrive?

    • 1987
    • 1997
    • 2001
    • 2003
    Show answer

    Answer: 1997. The Saab 9-5 YS3E arrived in 1997 and was built until 2010.

    Read more: Saab 9-5 YS3E

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Dodge Challenger SRT Demon 170
    • Honda Civic VI
    Show answer

    Answer: Dodge Challenger SRT Demon 170. Dodge Challenger SRT Demon 170: up to 764 kW (1,039 PS). Honda Civic VI: up to 119 kW (162 PS).

    Read more: Dodge Challenger SRT Demon 170 · Honda Civic VI

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Chevelle SS come from?

    • United States
    • Iran
    • China
    • India
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Chevelle SS comes from United States.

    Read more: Chevrolet Chevelle SS III

  8. 8/10. Which one came first?

    • Jeep Grand Cherokee (ZJ)
    • Cadillac Eldorado Biarritz coupe
    Show answer

    Answer: Cadillac Eldorado Biarritz coupe. Jeep Grand Cherokee (ZJ): arrived in 1992. Cadillac Eldorado Biarritz coupe: arrived in 1986.

    Read more: Jeep Grand Cherokee (ZJ) · Cadillac Eldorado Biarritz coupe

  9. 9/10. In which year did the Bentley Continental GTC III arrive?

    • 2007
    • 2014
    • 2019
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2019. The Bentley Continental GTC III arrived in 2019 and was built until 2024.

    Read more: Bentley Continental GTC III

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW 5 Series G30
    • Ford Bronco I
    Show answer

    Answer: BMW 5 Series G30. BMW 5 Series G30: up to 460 kW (625 PS). Ford Bronco I: up to 151 kW (205 PS).

    Read more: BMW 5 Series G30 · Ford Bronco I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands