Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Nissan Qashqai J11 arrive?

    • 2009
    • 2013
    • 2018
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2013. The Nissan Qashqai J11 arrived in 2013 and was built until 2021.

    Read more: Nissan Qashqai J11

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Fiat 500 312
    • Chevrolet Colorado II
    Show answer

    Answer: Chevrolet Colorado II. Fiat 500 312: up to 147 kW (200 PS). Chevrolet Colorado II: up to 230 kW (313 PS).

    Read more: Fiat 500 312 · Chevrolet Colorado II

  3. 3/10. Where does the Artega GT come from?

    • Romania
    • Germany
    • Japan
    • South Korea
    Show answer

    Answer: Germany. The Artega GT comes from Germany.

    Read more: Artega GT

  4. 4/10. Which one came first?

    • Chevrolet Chevelle SS I
    • Lexus RX III (AL10)
    Show answer

    Answer: Chevrolet Chevelle SS I. Chevrolet Chevelle SS I: arrived in 1964. Lexus RX III (AL10): arrived in 2008.

    Read more: Chevrolet Chevelle SS I · Lexus RX III (AL10)

  5. 5/10. In which year did the Opel Meriva B arrive?

    • 2002
    • 2010
    • 2012
    • 2020
    Show answer

    Answer: 2010. The Opel Meriva B arrived in 2010 and was built until 2017.

    Read more: Opel Meriva B

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Fairlane VI
    • Bentley Continental GT II
    Show answer

    Answer: Bentley Continental GT II. Ford Fairlane VI: up to 250 kW (340 PS). Bentley Continental GT II: up to 522 kW (710 PS).

    Read more: Ford Fairlane VI · Bentley Continental GT II

  7. 7/10. Where does the Aston Martin DB11 come from?

    • Turkey
    • Iran
    • Malaysia
    • United Kingdom
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Aston Martin DB11 comes from United Kingdom.

    Read more: Aston Martin DB11 AM5

  8. 8/10. Which one came first?

    • Messerschmitt KR200 I
    • Mazda BT-50 I
    Show answer

    Answer: Messerschmitt KR200 I. Messerschmitt KR200 I: arrived in 1955. Mazda BT-50 I: arrived in 2006.

    Read more: Messerschmitt KR200 I · Mazda BT-50 I

  9. 9/10. In which year did the BMW 7 Series G11 arrive?

    • 2008
    • 2011
    • 2015
    • 2019
    Show answer

    Answer: 2015. The BMW 7 Series G11 arrived in 2015 and was built until 2022.

    Read more: BMW 7 Series G11

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW 8 Series E31
    • Genesis GV60 JW
    Show answer

    Answer: Genesis GV60 JW. BMW 8 Series E31: up to 280 kW (381 PS). Genesis GV60 JW: up to 478 kW (650 PS).

    Read more: BMW 8 Series E31 · Genesis GV60 JW

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands