Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Volvo V40 I arrive?

    • 2002
    • 2007
    • 2012
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2012. The Volvo V40 I arrived in 2012 and was built until 2019.

    Read more: Volvo V40 I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Morris Minor I
    • Honda Legend KA9
    Show answer

    Answer: Honda Legend KA9. Morris Minor I: up to 36 kW (49 PS). Honda Legend KA9: up to 158 kW (215 PS).

    Read more: Morris Minor I · Honda Legend KA9

  3. 3/10. Where does the Alfa Romeo 33 come from?

    • United Kingdom
    • United States
    • Italy
    • Malaysia
    Show answer

    Answer: Italy. The Alfa Romeo 33 comes from Italy.

    Read more: Alfa Romeo 33 Series I (905)

  4. 4/10. Which one came first?

    • Simca 1000 I
    • BMW 5 Series E34
    Show answer

    Answer: Simca 1000 I. Simca 1000 I: arrived in 1961. BMW 5 Series E34: arrived in 1988.

    Read more: Simca 1000 I · BMW 5 Series E34

  5. 5/10. In which year did the Messerschmitt KR200 I arrive?

    • 1946
    • 1955
    • 1961
    • 1963
    Show answer

    Answer: 1955. The Messerschmitt KR200 I arrived in 1955 and was built until 1964.

    Read more: Messerschmitt KR200 I

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • McLaren 650S I
    • Ford Expedition UN93
    Show answer

    Answer: McLaren 650S I. McLaren 650S I: up to 478 kW (650 PS). Ford Expedition UN93: up to 194 kW (264 PS).

    Read more: McLaren 650S I · Ford Expedition UN93

  7. 7/10. Where does the Buick Regal come from?

    • Netherlands
    • Mexico
    • United States
    • Poland
    Show answer

    Answer: United States. The Buick Regal comes from United States.

    Read more: Buick Regal I

  8. 8/10. Which one came first?

    • Audi A5 8T
    • Audi A6 C6
    Show answer

    Answer: Audi A6 C6. Audi A5 8T: arrived in 2007. Audi A6 C6: arrived in 2004.

    Read more: Audi A5 8T · Audi A6 C6

  9. 9/10. In which year did the SEAT Altea 5P arrive?

    • 2000
    • 2004
    • 2007
    • 2012
    Show answer

    Answer: 2004. The SEAT Altea 5P arrived in 2004 and was built until 2015.

    Read more: SEAT Altea 5P

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BMW X7 G07
    • SEAT Alhambra I 7M
    Show answer

    Answer: BMW X7 G07. BMW X7 G07: up to 390 kW (530 PS). SEAT Alhambra I 7M: up to 150 kW (204 PS).

    Read more: BMW X7 G07 · SEAT Alhambra I 7M

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands