Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Chevrolet Cavalier III arrive?

    • 1991
    • 1995
    • 2000
    • 2007
    Show answer

    Answer: 1995. The Chevrolet Cavalier III arrived in 1995 and was built until 2005.

    Read more: Chevrolet Cavalier III

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lamborghini Murciélago / Roadster
    • Renault Sandero Stepway II
    Show answer

    Answer: Lamborghini Murciélago / Roadster. Lamborghini Murciélago / Roadster: up to 427 kW (581 PS). Renault Sandero Stepway II: up to 66 kW (90 PS).

    Read more: Lamborghini Murciélago / Roadster · Renault Sandero Stepway II

  3. 3/10. Where does the Chrysler Sebring come from?

    • Japan
    • United Kingdom
    • United States
    • Turkey
    Show answer

    Answer: United States. The Chrysler Sebring comes from United States.

    Read more: Chrysler Sebring III

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ferrari 250 GT Cabriolet Series I
    • Ford Mondeo CD345
    Show answer

    Answer: Ferrari 250 GT Cabriolet Series I. Ferrari 250 GT Cabriolet Series I: arrived in 1957. Ford Mondeo CD345: arrived in 2007.

    Read more: Ferrari 250 GT Cabriolet Series I · Ford Mondeo CD345

  5. 5/10. In which year did the Ferrari 365 GT 2+2 arrive?

    • 1958
    • 1961
    • 1967
    • 1972
    Show answer

    Answer: 1967. The Ferrari 365 GT 2+2 arrived in 1967 and was built until 1971.

    Read more: Ferrari 365 GT 2+2

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Tucker 48 I
    • Kia Picanto JA
    Show answer

    Answer: Tucker 48 I. Tucker 48 I: up to 124 kW (169 PS). Kia Picanto JA: up to 74 kW (101 PS).

    Read more: Tucker 48 I · Kia Picanto JA

  7. 7/10. Where does the Geely Emgrand EC8 come from?

    • France
    • Mexico
    • India
    • China
    Show answer

    Answer: China. The Geely Emgrand EC8 comes from China.

    Read more: Geely Emgrand EC8

  8. 8/10. Which one came first?

    • Mazda3 BK
    • Subaru Outback I
    Show answer

    Answer: Subaru Outback I. Mazda3 BK: arrived in 2003. Subaru Outback I: arrived in 1994.

    Read more: Mazda3 BK · Subaru Outback I

  9. 9/10. In which year did the Volkswagen Sharan I arrive?

    • 1992
    • 1995
    • 1998
    • 2000
    Show answer

    Answer: 1995. The Volkswagen Sharan I arrived in 1995 and was built until 2010.

    Read more: Volkswagen Sharan I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Lamborghini Veneno
    • Fiat Punto Evo / Punto (199)
    Show answer

    Answer: Lamborghini Veneno. Lamborghini Veneno: up to 552 kW (751 PS). Fiat Punto Evo / Punto (199): up to 99 kW (135 PS).

    Read more: Lamborghini Veneno · Fiat Punto Evo / Punto (199)

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands