Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Toyota RAV4 XA20 arrive?

    • 1989
    • 2000
    • 2002
    • 2007
    Show answer

    Answer: 2000. The Toyota RAV4 XA20 arrived in 2000 and was built until 2005.

    Read more: Toyota RAV4 XA20

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Shelby GT350
    • Omoda 5 / C5
    Show answer

    Answer: Ford Shelby GT350. Ford Shelby GT350: up to 228 kW (310 PS). Omoda 5 / C5: up to 150 kW (204 PS).

    Read more: Ford Shelby GT350 · Omoda 5 / C5

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Tahoe come from?

    • Japan
    • United States
    • Romania
    • Germany
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Tahoe comes from United States.

    Read more: Chevrolet Tahoe GMT900

  4. 4/10. Which one came first?

    • Subaru Outback II
    • AMC Javelin II
    Show answer

    Answer: AMC Javelin II. Subaru Outback II: arrived in 2000. AMC Javelin II: arrived in 1971.

    Read more: Subaru Outback II · AMC Javelin II

  5. 5/10. In which year did the Infiniti Q45 II (Y33) arrive?

    • 1993
    • 1996
    • 1998
    • 2008
    Show answer

    Answer: 1996. The Infiniti Q45 II (Y33) arrived in 1996 and was built until 2000.

    Read more: Infiniti Q45 II (Y33)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Hummer H3 GMT345
    • Kia Sportage SL
    Show answer

    Answer: Hummer H3 GMT345. Hummer H3 GMT345: up to 224 kW (305 PS). Kia Sportage SL: up to 135 kW (184 PS).

    Read more: Hummer H3 GMT345 · Kia Sportage SL

  7. 7/10. Where does the Nissan Patrol come from?

    • India
    • Uzbekistan
    • Japan
    • South Korea
    Show answer

    Answer: Japan. The Nissan Patrol comes from Japan.

    Read more: Nissan Patrol Y62

  8. 8/10. Which one came first?

    • Hyundai i20 II (GB)
    • Skoda Superb
    Show answer

    Answer: Skoda Superb. Hyundai i20 II (GB): arrived in 2014. Skoda Superb: arrived in 1934.

    Read more: Hyundai i20 II (GB) · Skoda Superb

  9. 9/10. In which year did the Cadillac Eldorado Biarritz coupe arrive?

    • 1975
    • 1978
    • 1986
    • 1996
    Show answer

    Answer: 1986. The Cadillac Eldorado Biarritz coupe arrived in 1986 and was built until 1991.

    Read more: Cadillac Eldorado Biarritz coupe

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Nissan Micra K12
    • Ferrari 400 Superamerica
    Show answer

    Answer: Ferrari 400 Superamerica. Nissan Micra K12: up to 83 kW (113 PS). Ferrari 400 Superamerica: up to 250 kW (340 PS).

    Read more: Nissan Micra K12 · Ferrari 400 Superamerica

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands