Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Pagani Utopia I arrive?

    • 2010
    • 2012
    • 2017
    • 2022
    Show answer

    Answer: 2022. The Pagani Utopia I arrived in 2022 and is still in production.

    Read more: Pagani Utopia I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Hyundai Grandeur IG
    • Mazda 323 BA
    Show answer

    Answer: Hyundai Grandeur IG. Hyundai Grandeur IG: up to 213 kW (290 PS). Mazda 323 BA: up to 69 kW (94 PS).

    Read more: Hyundai Grandeur IG · Mazda 323 BA

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Tahoe come from?

    • United States
    • Italy
    • Spain
    • France
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Tahoe comes from United States.

    Read more: Chevrolet Tahoe GMT900

  4. 4/10. Which one came first?

    • Lancia Ypsilon IV
    • Ford Falcon XA GT
    Show answer

    Answer: Ford Falcon XA GT. Lancia Ypsilon IV: arrived in 2024. Ford Falcon XA GT: arrived in 1972.

    Read more: Lancia Ypsilon IV · Ford Falcon XA GT

  5. 5/10. In which year did the Acura TSX Sport Wagon arrive?

    • 1999
    • 2005
    • 2008
    • 2010
    Show answer

    Answer: 2010. The Acura TSX Sport Wagon arrived in 2010 and was built until 2014.

    Read more: Acura TSX Sport Wagon

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Talbot Horizon
    • Nissan Altima L30
    Show answer

    Answer: Nissan Altima L30. Talbot Horizon: up to 67 kW (91 PS). Nissan Altima L30: up to 112 kW (152 PS).

    Read more: Talbot Horizon · Nissan Altima L30

  7. 7/10. Where does the Toyota Supra come from?

    • Sweden
    • Uzbekistan
    • Japan
    • Iran
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Supra comes from Japan.

    Read more: Toyota Supra A40/A50

  8. 8/10. Which one came first?

    • Lexus LS II (UCF20)
    • Honda Civic Type R FL5
    Show answer

    Answer: Lexus LS II (UCF20). Lexus LS II (UCF20): arrived in 1994. Honda Civic Type R FL5: arrived in 2022.

    Read more: Lexus LS II (UCF20) · Honda Civic Type R FL5

  9. 9/10. In which year did the Nissan Pathfinder R53 arrive?

    • 2011
    • 2018
    • 2021
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2021. The Nissan Pathfinder R53 arrived in 2021 and is still in production.

    Read more: Nissan Pathfinder R53

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Galaxie I
    • Ferrari 360 I
    Show answer

    Answer: Ferrari 360 I. Ford Galaxie I: up to 224 kW (305 PS). Ferrari 360 I: up to 313 kW (426 PS).

    Read more: Ford Galaxie I · Ferrari 360 I

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands