Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Nissan GT-R (R35) arrive?

    • 2005
    • 2007
    • 2010
    • 2012
    Show answer

    Answer: 2007. The Nissan GT-R (R35) arrived in 2007 and was built until 2025.

    Read more: Nissan GT-R (R35)

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Tesla Roadster
    • Ferrari F8 F142MFL
    Show answer

    Answer: Ferrari F8 F142MFL. Tesla Roadster: up to 215 kW (292 PS). Ferrari F8 F142MFL: up to 530 kW (721 PS).

    Read more: Tesla Roadster · Ferrari F8 F142MFL

  3. 3/10. Where does the Lincoln Continental Mark come from?

    • United States
    • Italy
    • Ukraine
    • Croatia
    Show answer

    Answer: United States. The Lincoln Continental Mark comes from United States.

    Read more: Lincoln Continental Mark IV

  4. 4/10. Which one came first?

    • Chevrolet Malibu V
    • Acura Integra DE
    Show answer

    Answer: Chevrolet Malibu V. Chevrolet Malibu V: arrived in 1997. Acura Integra DE: arrived in 2023.

    Read more: Chevrolet Malibu V · Acura Integra DE

  5. 5/10. In which year did the Datsun mi-DO arrive?

    • 2002
    • 2007
    • 2014
    • 2021
    Show answer

    Answer: 2014. The Datsun mi-DO arrived in 2014 and was built until 2020.

    Read more: Datsun mi-DO

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Renault Twingo II
    • Rimac Concept One I
    Show answer

    Answer: Rimac Concept One I. Renault Twingo II: up to 98 kW (133 PS). Rimac Concept One I: up to 913 kW (1,241 PS).

    Read more: Renault Twingo II · Rimac Concept One I

  7. 7/10. Where does the Honda Civic come from?

    • Croatia
    • Czech Republic
    • South Korea
    • Japan
    Show answer

    Answer: Japan. The Honda Civic comes from Japan.

    Read more: Honda Civic VIII

  8. 8/10. Which one came first?

    • Nissan Patrol II
    • Infiniti QX60 II (L51)
    Show answer

    Answer: Nissan Patrol II. Nissan Patrol II: arrived in 1959. Infiniti QX60 II (L51): arrived in 2021.

    Read more: Nissan Patrol II · Infiniti QX60 II (L51)

  9. 9/10. In which year did the Matra Bagheera I arrive?

    • 1965
    • 1973
    • 1976
    • 1983
    Show answer

    Answer: 1973. The Matra Bagheera I arrived in 1973 and was built until 1980.

    Read more: Matra Bagheera I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Talbot Horizon
    • Hyundai Sonata LF
    Show answer

    Answer: Hyundai Sonata LF. Talbot Horizon: up to 67 kW (91 PS). Hyundai Sonata LF: up to 180 kW (245 PS).

    Read more: Talbot Horizon · Hyundai Sonata LF

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands