Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Lexus LS I (UCF10) arrive?

    • 1979
    • 1985
    • 1989
    • 2000
    Show answer

    Answer: 1989. The Lexus LS I (UCF10) arrived in 1989 and was built until 1994.

    Read more: Lexus LS I (UCF10)

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Ranger P703
    • Ford Boss 302
    Show answer

    Answer: Ford Ranger P703. Ford Ranger P703: up to 302 kW (411 PS). Ford Boss 302: up to 216 kW (294 PS).

    Read more: Ford Ranger P703 · Ford Boss 302

  3. 3/10. Where does the Toyota Camry come from?

    • China
    • Japan
    • Italy
    • Spain
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Camry comes from Japan.

    Read more: Toyota Camry V10

  4. 4/10. Which one came first?

    • Audi A6 C9
    • Chevrolet Impala SS II
    Show answer

    Answer: Chevrolet Impala SS II. Audi A6 C9: arrived in 2025. Chevrolet Impala SS II: arrived in 1965.

    Read more: Audi A6 C9 · Chevrolet Impala SS II

  5. 5/10. In which year did the Ford FPV GT arrive?

    • 1992
    • 2003
    • 2006
    • 2011
    Show answer

    Answer: 2003. The Ford FPV GT arrived in 2003 and was built until 2014.

    Read more: Ford FPV GT

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Capri Mk III
    • Ferrari 166 Inter Berlinetta
    Show answer

    Answer: Ford Capri Mk III. Ford Capri Mk III: up to 153 kW (208 PS). Ferrari 166 Inter Berlinetta: up to 82 kW (111 PS).

    Read more: Ford Capri Mk III · Ferrari 166 Inter Berlinetta

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Monte Carlo come from?

    • United States
    • Mexico
    • Iran
    • Uzbekistan
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Monte Carlo comes from United States.

    Read more: Chevrolet Monte Carlo I

  8. 8/10. Which one came first?

    • Mazda 323 BD
    • GAZ Volga Siber
    Show answer

    Answer: Mazda 323 BD. Mazda 323 BD: arrived in 1980. GAZ Volga Siber: arrived in 2008.

    Read more: Mazda 323 BD · GAZ Volga Siber

  9. 9/10. In which year did the Land Rover Freelander 2 L359 arrive?

    • 1995
    • 2004
    • 2006
    • 2015
    Show answer

    Answer: 2006. The Land Rover Freelander 2 L359 arrived in 2006 and was built until 2014.

    Read more: Land Rover Freelander 2 L359

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • BYD Seal U / Song Plus (SA3)
    • Chery Tiggo 8
    Show answer

    Answer: BYD Seal U / Song Plus (SA3). BYD Seal U / Song Plus (SA3): up to 265 kW (360 PS). Chery Tiggo 8: up to 187 kW (254 PS).

    Read more: BYD Seal U / Song Plus (SA3) · Chery Tiggo 8

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands