Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Citroen C3 II arrive?

    • 1998
    • 2007
    • 2009
    • 2014
    Show answer

    Answer: 2009. The Citroen C3 II arrived in 2009 and was built until 2016.

    Read more: Citroen C3 II

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Equinox I
    • Chrysler 300C LX
    Show answer

    Answer: Chrysler 300C LX. Chevrolet Equinox I: up to 197 kW (268 PS). Chrysler 300C LX: up to 317 kW (431 PS).

    Read more: Chevrolet Equinox I · Chrysler 300C LX

  3. 3/10. Where does the Mercedes-Benz 450 SEL come from?

    • Italy
    • Germany
    • Romania
    • United States
    Show answer

    Answer: Germany. The Mercedes-Benz 450 SEL comes from Germany.

    Read more: Mercedes-Benz 450 SEL W116

  4. 4/10. Which one came first?

    • Lamborghini Diablo I
    • Ferrari F430
    Show answer

    Answer: Lamborghini Diablo I. Lamborghini Diablo I: arrived in 1990. Ferrari F430: arrived in 2004.

    Read more: Lamborghini Diablo I · Ferrari F430

  5. 5/10. In which year did the Lexus ES IV (MCV30) arrive?

    • 1989
    • 2001
    • 2005
    • 2012
    Show answer

    Answer: 2001. The Lexus ES IV (MCV30) arrived in 2001 and was built until 2006.

    Read more: Lexus ES IV (MCV30)

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Impala SS II
    • MG4 II Urban AH4EM
    Show answer

    Answer: Chevrolet Impala SS II. Chevrolet Impala SS II: up to 317 kW (431 PS). MG4 II Urban AH4EM: up to 120 kW (163 PS).

    Read more: Chevrolet Impala SS II · MG4 II Urban AH4EM

  7. 7/10. Where does the Ford Fairlane come from?

    • United States
    • South Korea
    • Croatia
    • Czech Republic
    Show answer

    Answer: United States. The Ford Fairlane comes from United States.

    Read more: Ford Fairlane II

  8. 8/10. Which one came first?

    • Ford Thunderbird IX
    • Mercedes-Benz SL-Class C107
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz SL-Class C107. Ford Thunderbird IX: arrived in 1983. Mercedes-Benz SL-Class C107: arrived in 1971.

    Read more: Ford Thunderbird IX · Mercedes-Benz SL-Class C107

  9. 9/10. In which year did the Jeep Wrangler TJ arrive?

    • 1991
    • 1996
    • 1999
    • 2004
    Show answer

    Answer: 1996. The Jeep Wrangler TJ arrived in 1996 and was built until 2006.

    Read more: Jeep Wrangler TJ

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Dodge Charger III
    • Maserati Bora AM117
    Show answer

    Answer: Dodge Charger III. Dodge Charger III: up to 317 kW (431 PS). Maserati Bora AM117: up to 243 kW (330 PS).

    Read more: Dodge Charger III · Maserati Bora AM117

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands