Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Citroen C3 II arrive?

    • 1999
    • 2009
    • 2017
    • 2019
    Show answer

    Answer: 2009. The Citroen C3 II arrived in 2009 and was built until 2016.

    Read more: Citroen C3 II

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mini Hatch F66/J01
    • Tata Nexon I
    Show answer

    Answer: Mini Hatch F66/J01. Mini Hatch F66/J01: up to 190 kW (258 PS). Tata Nexon I: up to 107 kW (145 PS).

    Read more: Mini Hatch F66/J01 · Tata Nexon I

  3. 3/10. Where does the Toyota Supra come from?

    • Japan
    • India
    • Iran
    • France
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Supra comes from Japan.

    Read more: Toyota GR Supra (A90)

  4. 4/10. Which one came first?

    • Lancia Ypsilon 846
    • Wartburg 353 I
    Show answer

    Answer: Wartburg 353 I. Lancia Ypsilon 846: arrived in 2011. Wartburg 353 I: arrived in 1966.

    Read more: Lancia Ypsilon 846 · Wartburg 353 I

  5. 5/10. In which year did the Toyota Previa XR50 arrive?

    • 2001
    • 2006
    • 2012
    • 2017
    Show answer

    Answer: 2006. The Toyota Previa XR50 arrived in 2006 and was built until 2019.

    Read more: Toyota Previa XR50

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ferrari Testarossa F110
    • Hyundai Sonata EF
    Show answer

    Answer: Ferrari Testarossa F110. Ferrari Testarossa F110: up to 287 kW (390 PS). Hyundai Sonata EF: up to 130 kW (177 PS).

    Read more: Ferrari Testarossa F110 · Hyundai Sonata EF

  7. 7/10. Where does the Austin 7 come from?

    • China
    • United Kingdom
    • Taiwan
    • Vietnam
    Show answer

    Answer: United Kingdom. The Austin 7 comes from United Kingdom.

    Read more: Austin Seven

  8. 8/10. Which one came first?

    • Ford Capri Mk I
    • Acura TL I
    Show answer

    Answer: Ford Capri Mk I. Ford Capri Mk I: arrived in 1968. Acura TL I: arrived in 1995.

    Read more: Ford Capri Mk I · Acura TL I

  9. 9/10. In which year did the Jaguar XK120 arrive?

    • 1936
    • 1943
    • 1948
    • 1956
    Show answer

    Answer: 1948. The Jaguar XK120 arrived in 1948 and was built until 1954.

    Read more: Jaguar XK120

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Kia Rio X-Line
    • Lamborghini Aventador LB834
    Show answer

    Answer: Lamborghini Aventador LB834. Kia Rio X-Line: up to 90 kW (122 PS). Lamborghini Aventador LB834: up to 574 kW (780 PS).

    Read more: Kia Rio X-Line · Lamborghini Aventador LB834

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands