Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Aston Martin DB2 I arrive?

    • 1940
    • 1950
    • 1952
    • 1961
    Show answer

    Answer: 1950. The Aston Martin DB2 I arrived in 1950 and was built until 1953.

    Read more: Aston Martin DB2 I

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ora Good Cat / 03
    • Ford Shelby GT500
    Show answer

    Answer: Ford Shelby GT500. Ora Good Cat / 03: up to 128 kW (174 PS). Ford Shelby GT500: up to 265 kW (360 PS).

    Read more: Ora Good Cat / 03 · Ford Shelby GT500

  3. 3/10. Where does the Honda HR-V come from?

    • Poland
    • Japan
    • Iran
    • United Arab Emirates
    Show answer

    Answer: Japan. The Honda HR-V comes from Japan.

    Read more: Honda HR-V GH

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ferrari F80 F250
    • Mercury Cougar III
    Show answer

    Answer: Mercury Cougar III. Ferrari F80 F250: arrived in 2025. Mercury Cougar III: arrived in 1974.

    Read more: Ferrari F80 F250 · Mercury Cougar III

  5. 5/10. In which year did the MG3 III arrive?

    • 2014
    • 2016
    • 2018
    • 2024
    Show answer

    Answer: 2024. The MG3 III arrived in 2024 and is still in production.

    Read more: MG3 III

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Porsche 911 901
    • Lamborghini P400 S
    Show answer

    Answer: Lamborghini P400 S. Porsche 911 901: up to 154 kW (209 PS). Lamborghini P400 S: up to 272 kW (370 PS).

    Read more: Porsche 911 901 · Lamborghini P400 S

  7. 7/10. Where does the Hummer H3 come from?

    • United States
    • Turkey
    • Taiwan
    • Uzbekistan
    Show answer

    Answer: United States. The Hummer H3 comes from United States.

    Read more: Hummer H3 GMT345

  8. 8/10. Which one came first?

    • Jaguar XK120
    • Toyota Hilux IX
    Show answer

    Answer: Jaguar XK120. Jaguar XK120: arrived in 1948. Toyota Hilux IX: arrived in 2025.

    Read more: Jaguar XK120 · Toyota Hilux IX

  9. 9/10. In which year did the Lexus IS XE30 arrive?

    • 2003
    • 2013
    • 2021
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2013. The Lexus IS XE30 arrived in 2013 and is still in production.

    Read more: Lexus IS XE30

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Hyundai Santa Fe IV
    • Mercedes-Benz CLS (C257)
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz CLS (C257). Hyundai Santa Fe IV: up to 147 kW (200 PS). Mercedes-Benz CLS (C257): up to 320 kW (435 PS).

    Read more: Hyundai Santa Fe IV · Mercedes-Benz CLS (C257)

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands