Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Honda Civic VII arrive?

    • 1994
    • 2000
    • 2008
    • 2011
    Show answer

    Answer: 2000. The Honda Civic VII arrived in 2000 and was built until 2005.

    Read more: Honda Civic VII

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Hongqi H9 I
    • Suzuki SX4 S-Cross JY
    Show answer

    Answer: Hongqi H9 I. Hongqi H9 I: up to 248 kW (337 PS). Suzuki SX4 S-Cross JY: up to 103 kW (140 PS).

    Read more: Hongqi H9 I · Suzuki SX4 S-Cross JY

  3. 3/10. Where does the Fiat Doblo come from?

    • India
    • Italy
    • United Kingdom
    • Netherlands
    Show answer

    Answer: Italy. The Fiat Doblo comes from Italy.

    Read more: Fiat Doblo III (K9)

  4. 4/10. Which one came first?

    • Nissan Skyline C210
    • Opel Grandland X / Grandland I
    Show answer

    Answer: Nissan Skyline C210. Nissan Skyline C210: arrived in 1977. Opel Grandland X / Grandland I: arrived in 2017.

    Read more: Nissan Skyline C210 · Opel Grandland X / Grandland I

  5. 5/10. In which year did the Nissan Rogue II arrive?

    • 2004
    • 2011
    • 2013
    • 2016
    Show answer

    Answer: 2013. The Nissan Rogue II arrived in 2013 and was built until 2020.

    Read more: Nissan Rogue II

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Jaguar XJ X351
    • Dodge Charger II
    Show answer

    Answer: Jaguar XJ X351. Jaguar XJ X351: up to 405 kW (551 PS). Dodge Charger II: up to 317 kW (431 PS).

    Read more: Jaguar XJ X351 · Dodge Charger II

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Monte Carlo come from?

    • South Korea
    • Australia
    • Taiwan
    • United States
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Monte Carlo comes from United States.

    Read more: Chevrolet Monte Carlo V

  8. 8/10. Which one came first?

    • Hennessey Venom F5 I
    • Chevrolet Cobalt II
    Show answer

    Answer: Chevrolet Cobalt II. Hennessey Venom F5 I: arrived in 2020. Chevrolet Cobalt II: arrived in 2011.

    Read more: Hennessey Venom F5 I · Chevrolet Cobalt II

  9. 9/10. In which year did the Chevrolet Matiz / Spark M200/M250 arrive?

    • 1994
    • 2005
    • 2011
    • 2014
    Show answer

    Answer: 2005. The Chevrolet Matiz / Spark M200/M250 arrived in 2005 and was built until 2009.

    Read more: Chevrolet Matiz / Spark M200/M250

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Great Wall Hover H5
    • Mini Cooper S F56
    Show answer

    Answer: Mini Cooper S F56. Great Wall Hover H5: up to 105 kW (143 PS). Mini Cooper S F56: up to 225 kW (306 PS).

    Read more: Great Wall Hover H5 · Mini Cooper S F56

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands