Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Hyundai i30 III arrive?

    • 2006
    • 2011
    • 2016
    • 2025
    Show answer

    Answer: 2016. The Hyundai i30 III arrived in 2016 and is still in production.

    Read more: Hyundai i30 III

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Nissan Sentra B14
    • Ford Ranchero II
    Show answer

    Answer: Ford Ranchero II. Nissan Sentra B14: up to 104 kW (141 PS). Ford Ranchero II: up to 149 kW (203 PS).

    Read more: Nissan Sentra B14 · Ford Ranchero II

  3. 3/10. Where does the Toyota Corolla come from?

    • Japan
    • Poland
    • India
    • United Arab Emirates
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Corolla comes from Japan.

    Read more: Toyota Corolla E20

  4. 4/10. Which one came first?

    • Ford Puma coupé
    • Volvo S60 II
    Show answer

    Answer: Ford Puma coupé. Ford Puma coupé: arrived in 1997. Volvo S60 II: arrived in 2010.

    Read more: Ford Puma coupé · Volvo S60 II

  5. 5/10. In which year did the Honda NSX arrive?

    • 1979
    • 1990
    • 1994
    • 1998
    Show answer

    Answer: 1990. The Honda NSX arrived in 1990 and was built until 2005.

    Read more: Honda NSX

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Mercedes-Benz CLA-Class C118
    • Toyota MR2 SW20
    Show answer

    Answer: Mercedes-Benz CLA-Class C118. Mercedes-Benz CLA-Class C118: up to 310 kW (421 PS). Toyota MR2 SW20: up to 180 kW (245 PS).

    Read more: Mercedes-Benz CLA-Class C118 · Toyota MR2 SW20

  7. 7/10. Where does the Chevrolet Cruze come from?

    • United States
    • South Korea
    • China
    • Czech Republic
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Cruze comes from United States.

    Read more: Chevrolet Cruze J300

  8. 8/10. Which one came first?

    • Suzuki Jimny LJ
    • Moskvich-400
    Show answer

    Answer: Moskvich-400. Suzuki Jimny LJ: arrived in 1970. Moskvich-400: arrived in 1946.

    Read more: Suzuki Jimny LJ · Moskvich-400

  9. 9/10. In which year did the Toyota Crown S110 arrive?

    • 1975
    • 1979
    • 1984
    • 1987
    Show answer

    Answer: 1979. The Toyota Crown S110 arrived in 1979 and was built until 1983.

    Read more: Toyota Crown S110

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Honda Civic Si
    • Ford Galaxie II
    Show answer

    Answer: Ford Galaxie II. Honda Civic Si: up to 118 kW (160 PS). Ford Galaxie II: up to 317 kW (431 PS).

    Read more: Honda Civic Si · Ford Galaxie II

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands