Garage
ENES
Car finder

Daily car quiz - guess the car

10 questions from the 1cars catalog, the same for everyone today. Keep your daily streak going, collect badges and see how other players did.

Today’s questions

  1. 1/10. In which year did the Volkswagen Passat B4 arrive?

    • 1983
    • 1988
    • 1990
    • 1993
    Show answer

    Answer: 1993. The Volkswagen Passat B4 arrived in 1993 and was built until 1997.

    Read more: Volkswagen Passat B4

  2. 2/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Chevrolet Corvette C8
    • Maserati Ghibli (M157)
    Show answer

    Answer: Chevrolet Corvette C8. Chevrolet Corvette C8: up to 932 kW (1,267 PS). Maserati Ghibli (M157): up to 427 kW (581 PS).

    Read more: Chevrolet Corvette C8 · Maserati Ghibli (M157)

  3. 3/10. Where does the Chevrolet Cruze come from?

    • Uzbekistan
    • United States
    • Iran
    • Malaysia
    Show answer

    Answer: United States. The Chevrolet Cruze comes from United States.

    Read more: Chevrolet Cruze J300

  4. 4/10. Which one came first?

    • MG ZS II
    • Porsche 959
    Show answer

    Answer: Porsche 959. MG ZS II: arrived in 2024. Porsche 959: arrived in 1985.

    Read more: MG ZS II · Porsche 959

  5. 5/10. In which year did the Luxgen 7 SUV arrive?

    • 2001
    • 2003
    • 2010
    • 2014
    Show answer

    Answer: 2010. The Luxgen 7 SUV arrived in 2010 and was built until 2020.

    Read more: Luxgen 7 SUV

  6. 6/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Expedition U553
    • Bentley Mulsanne II 3Y
    Show answer

    Answer: Bentley Mulsanne II 3Y. Ford Expedition U553: up to 328 kW (446 PS). Bentley Mulsanne II 3Y: up to 395 kW (537 PS).

    Read more: Ford Expedition U553 · Bentley Mulsanne II 3Y

  7. 7/10. Where does the Toyota Hilux come from?

    • Japan
    • Vietnam
    • Germany
    • Poland
    Show answer

    Answer: Japan. The Toyota Hilux comes from Japan.

    Read more: Toyota Hilux IX

  8. 8/10. Which one came first?

    • Jaecoo 7 / J7
    • Chevrolet Matiz / Spark M100/M150
    Show answer

    Answer: Chevrolet Matiz / Spark M100/M150. Jaecoo 7 / J7: arrived in 2023. Chevrolet Matiz / Spark M100/M150: arrived in 1998.

    Read more: Jaecoo 7 / J7 · Chevrolet Matiz / Spark M100/M150

  9. 9/10. In which year did the Chevrolet Corvair I arrive?

    • 1952
    • 1960
    • 1969
    • 1972
    Show answer

    Answer: 1960. The Chevrolet Corvair I arrived in 1960 and was built until 1964.

    Read more: Chevrolet Corvair I

  10. 10/10. Which one is more powerful (strongest version)?

    • Ford Bullitt
    • Chevrolet Camaro ZL1
    Show answer

    Answer: Chevrolet Camaro ZL1. Ford Bullitt: up to 235 kW (320 PS). Chevrolet Camaro ZL1: up to 485 kW (659 PS).

    Read more: Ford Bullitt · Chevrolet Camaro ZL1

Another set: Play another quiz round · Random car · Lost car brands